Štolcermanis iesaistās cīņā par uzvaru, bet pieļauj kļūdu un paliek sestais

Spraigs starts Austrijā

Tomass Štolcermanis, jaunais talants no Latvijas, šovasar sacentās "Euro 4" čempionāta Austrijas posmā, kur trešajā braucienā parādīja izcilu ātrumu. Štolcermanis, ko pārstāv "Prema Racing", izsistās līdz līdere, Fredijam Sleiteram, un demonstrēja uzvarētāja garu, taču neveiksmīga kļūda liedza viņam cerības uz augstāko pakāpienu.

Kļūdas cena

Lai arī Štolcermanis spēja apdzīt sacensību līderi un uzrādīja tik nepieciešamo tempot, viņa trajektorija nebija pietiekami precīza, un tas noveda pie kļūdas. Finišējot trešajā braucienā septītajā vietā, latviešu braucējs cerēja uz labvēlīgu iznākumu, taču viņa konkurents Sleiteris saņēma sodu par pārkāpumu, kas ļāva Štolcermanim pacelties uz sesto vietu.

Godalgotā vieta debitantu konkurencē

Tomēr jāatzīmē, ka Štolcermanis tika godināts arī debitantu ieskaitē, kur viņš izcīnīja otro vietu. Šis sasniegums liecina par viņa potenciālu un spēju konkurēt ar labākajiem, kas ir lielisks rādītājs par nākotni un iespējām, kas gaida jaunos talantus Latvijas autosportā.

Nākotnes izredzes

Neraugoties uz šī brauciena izaicinājumiem, Štolcermanis pierādīja, ka viņam ir talants un spēja sacensties ar labākajiem. Ar attiecīgām mācībām un pieredzi, nākotnē latviešu braucējs var kļūt par spēcīgu konkurentu, cīnoties par uzvarām, kas sniegs viņam ne tikai medaļas, bet arī lielāku atpazīstamību starptautiskajā autosporta arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas