
"Straupes" šefs Balodis atklāj, kuri darbinieki sasirguši ar bīstamo E. coli
Jaunākā informācija par "Straupes" darbinieku veselības stāvokli
Piektdien, 11. aprīlī, plašu sabiedrību aizsniegusi ziņa, ka vēl divi piena ražošanas uzņēmuma “Straupe” darbinieki ir inficējušies ar bīstamo E. coli baktēriju. Šī informācija radījusi bažas ne tikai uzņēmuma darbinieku, bet arī klientu vidū, kas ir ieinteresēti uzzināt sīkāk par situāciju un tās ietekmi uz produkcijas kvalitāti.Imanta Balodža komentārs par situāciju
Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Imants Balodis ir komentējis situāciju, uzsverot, ka abi inficētie darbinieki nekādā veidā nav piedalījušies produkcijas ražošanā vai manuālajā fasēšanā. Viņš norādīja, ka uzņēmumam ir stingras higiēnas un drošības procedūras, lai pasargātu savus darbiniekus un produktus no jebkādiem riskiem.Patēriņa drošība un uzņēmuma atbildība
Balodis uzsvēra, ka “Straupe” pilnībā apņemas nodrošināt augstu produktu kvalitāti un drošību, un turpmāk veiks papildu pasākumus, lai novērstu līdzīgu situāciju nākotnē. Uzņēmums sadarbojas ar veselības iestādēm, lai noskaidrotu inficēšanās avoti un uzlabotu iekšējās kontroles sistēmas.Klientu un sabiedrības reakcija
Sabiedrība ir nobažījusies par šo notikumu, un klienti aktīvi izsaka savas bažas sociālajos medijos. Taču Balodis pauda cerību, ka, veicot nepieciešamos pasākumus, uzņēmums spēs nodrošināt klientu uzticību un turpinājumā saglabāt augstākās kvalitātes standartus savā ražošanā.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit