Štrombaham spraigā cīņā atkal klupiens "Challenger" līmeņa 1/8 finālā

Štrombahs cīņā par iekļūšanu ceturtdaļfinālā

Latvijas vīriešu tenisa valstsvienības pirmais numurs Roberts Štrombahs atkal piedzīvoja vilšanos "Challenger" līmeņa turnīrā. Šoreiz tas notika ATP "Challenger" sērijas turnīrā, kas norisinājās Bulgārijas pilsētā Dobričā. Štrombahs, kura pašreizējā ATP rangs ir 426. vieta, astotdaļfinālā saskārās ar argentīnieti Lučiāno Emanuelu Ambrogi, kurš rangā ieņem 431. vietu.

Saspēle un izšķirošās mirkļi

Pirmajā seta izcīņā Štrombahs un Ambrogi rādīja augstvērtīgu tenisu, taču liktenīgajās brīžos Latvijas tenisists ļāvās pāris kļūdām. Setu iznākums beidzās ar sīvu cīņu, kurā Štrombahs cieta zaudējumu ar 6:7, zaudējot taibreikā 5:7. Otrais sets nenoliedzami turpināja līdzīgu scenāriju, kurā Latvijas sportists nesekmīgi centās atrast veidu, kā izsist savu pretinieku no ritma un gūt uzvaru, tomēr noslēgumā piekāpās ar 4:6.

Skats uz turpmākām sacensībām

Pēc šī zaudējuma Štrombahs varēs koncentrēties uz nākamajiem izaicinājumiem, kas gaida viņu. Ar šādu pieredzi turnīros viņš var apgūt vērtīgas mācības, kas palīdzēs turpmākajos mačos. Latvijas tenisa sabiedrība noteikti gaida jaunas uzvaras no Štrombahs un cer, ka viņš uzlabos savu sniegumu nākotnē, izejot uz arvien augstāka līmeņa sacensībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas