• 2024. gada 9. augusts 10:10
  • Delfi
  • 10

Suharevs jau iesildīšanās laikā jutis problēmas plecā

Ritvara Suhareva sagatavošanās Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas svarcēlājs Ritvars Suharevs, gatavojoties saviem pirmajiem mēģinājumiem Parīzes olimpiskajās spēlēs, saskārās ar negaidītām veselības problēmām. Treneris Eduards Andruškevičs atklājis, ka sportists jau iesildīšanās laikā jutis diskomfortu labajā plecā. Šīs grūtības ir radījušas bažas par Suhareva sniegumu gaidāmajās sacīkstēs.

Problēmas plecā – iemesls bažām

Andruškevičs dalījās savās pārdomās par situāciju, norādot, ka pleca problēmas nākušas klajā pēkšņi un negaidīti, kas grūti ietekmē sportista koncentrēšanos un fizisko sagatavotību. "Ritvars ir strādājis smagi un bija gatavs izsist sevi jaunās uzvarās, taču šāda veida traumas var apgrūtināt viņa sniegumu," sacīja treneris.

Atbalsta komanda un tālākie soļi

Treneris uzsvēra, cik svarīgi ir nodrošināt, lai Suharevs saņemtu nepieciešamo medicīnisko aprūpi un atbalstu, lai varētu atgūties pirms sacensībām. LOK un sportista komanda ir apņēmīga nodrošināt vislabākos apstākļus, lai samazinātu diskomfortu un nodrošinātu maksimālu sniegumu.

Nedroša nākotne olimpiskajās spēlēs

Arī sportisti, kuriem jāizpilda augsti mērķi, var saskarties ar negaidītām grūtībām, un Suharevs šobrīd ir pierādījums tam. Neskaitot fizikālās problēmas, psiholoģiskā sagatavošanās ir tikpat svarīga, lai pārvarētu šādas situācijas. Cerēsim, ka Ritvars spēs pārvarēt šīs grūtības un saglabāt konkurētspēju šajās prestižajās sacensībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas