Sūkļa ķirbis, peļu arbūzs un citi brīnumi - Dabas muzejā būs skatāma ķirbju un paprikas izstādeMāja un dārzs
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Sūkļa ķirbis, peļu arbūzs un citi brīnumi - Dabas muzejā būs skatāma ķirbju un paprikas izstāde

Izstādes atklāšana

Nākamnedēļ Latvijas Nacionālajā dabas muzejā plānota aizraujoša un krāšņa izstāde, kas iepazīstinās apmeklētājus ar dabas brīnumiem - "Ķirbjaugi un paprika 2024". Šī izstāde notiks no 15. līdz 22. oktobrim un piedāvās unikālu iespēju iepazīt neparastu dārzeņu un augļu daudzveidību.

Brīnumainie eksponāti

Izstādes centrā būs sūkļa ķirbis, peļu arbūzs un citi neparasti dārzeņi, kas iepriecinās gan dārzkopjus, gan gardēžus. Apmeklētāji varēs redzēt, kā šie augi izskatās dabā un uzzināt par to audzēšanu, īpašībām un izmantošanu kulinārijā. Sūkļa ķirbis, ar savu unikālo struktūru un lietošanas iespējām, noteikti ir viens no izstādes spilgtākajiem akcentiem.

Izglītojošas aktivitātes

Izstāde ne tikai fascinēs ar krāsainajiem un interesantajiem eksponātiem, bet arī nodrošinās izglītojošas aktivitātes visai ģimenei. Apmeklētājiem būs iespēja piedalīties darbnīcās, kurās varēs apgūt ķirbju un paprikas gatavošanu, kā arī uzzināt, kā šos augus audzēt savos dārzos.

Informācija par apmeklēšanu

Izstādes apmeklējums būs Latvijas Nacionālā dabas muzeja darba laikā un ieeja būs pieejama visiem interesentiem. Šī ir lieliska iespēja izglītoties un izpētīt dabas pasauli, kā arī gūt iedvesmu par dažādām dārzeņu audzēšanas metodēm. Neaizmirstiet ņemt līdzi visu ģimeni, lai kopā izbaudītu šo brīnišķīgo pieredzi!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas