Sumatrā no zobenzivs dūriena mirusi Itālijas sērfotājaCiti/3. puslaiks/Ārzemēs
Foto un virsraksts: Delfi

Sumatrā no zobenzivs dūriena mirusi Itālijas sērfotāja

Traģiska nelaime Sumatras pludmalē

Itālijas mediji ziņo, ka Sumatrā mirusi sērfotāja Džulija Manfrīni, kuru dzīvību pārtrauca zobenzivs dūriena izraisīti ievainojumi. Šī traģiskā incidenta laikā viņa bija uz sērfošanas dēļiem, kad noslēdzās šī sērfinga sezona.

Notikuma apstākļi

Saskaņā ar ziņojumiem, Džulija Manfrīni bija Sumatras pludmalē, lai izbaudītu viļņus un sērfošanas priekus. Tomēr šis brīdis pārvērtās traģēdijā pēc tam, kad viņai uzbruka zobenzivs. Notikums notika netālu no piekrastes, kur sērfotāji bieži pulcējas.

Reakcija no vietējām autoritātēm

Vietējās varas iestādes uzsākušas izmeklēšanu, lai noskaidrotu precīzus negadījuma apstākļus. Tiek plānots izsūtīt paziņojumus sērfošanas kopienai, lai palielinātu informētību par riskiem, kas saistīti ar sērfošanu un ūdens aktivitātēm šajā reģionā.

Atceroties Džuliju Manfrīni

Džulija Manfrīni bija atzīta un mīlēta sērfotāja, kas ieguvusi atzinību savos sportiskajos sasniegumos. Viņas draugi un ģimene ir šokā no šīs traģēdijas un izsaka līdzjūtību visiem, kas viņu pazina. Vietējā sērfotāju kopiena ir apņēmusies godināt viņas piemiņu ar īpašiem pasākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas