• 2024. gada 7. maijs 16:06
  • TV3
  • 17

Svaigie kvinojas salāti ar baklažānu

Šefpavārs Māris Jansons svaigie kvinojas salāti ar baklažānu

Šefpavārs Māris Jansons pagājušajā nedēļā viesojās pie populārās mūziķes Kristīnes Pāžes, lai kopā gatavotu veselīgu un gardo maltīti. Interesanti, ka Kristīne gaļu savā uzturā nelieto jau vairākus gadus, bet viņas ģimenei regulāri tiek gatavoti gardi ēdieni ar gaļu.

Recepte: Svaigie kvinojas salāti ar baklažānu

Šajā vizītē Māris Jansons izlēma pagatavot svaigos kvinojas salātus ar baklažānu. Šis ēdiens ir ne tikai veselīgs, bet arī garšīgs un viegli sagatavojams. Lai pagatavotu šos salātus, jums būs nepieciešams kvinoja, svaigi dārzeņi un garšvielas pēc jūsu izvēles.

Garšvielas un sastāvdaļas

Šefpavārs Māris Jansons dalījās ar recepti, kurā izmanto šādas sastāvdaļas un garšvielas: - Kvinoja - Baklažāns - Gurķis - Tomāti - Vidēji auksti presēta olīveļļa - Svaigi citrona sula - Sāls, pipari - Svaige zāles un garšvielas pēc izvēles

Gatavošanas process

Māris Jansons iesaka vispirms pagatavot kvinoju un baklažānu. Pēc tam sagrieziet dārzeņus un samaisiet visus sastāvdaļas kopā. Pēc tam pievienojiet olīveļļu, citrona sulu un garšvielas. Salātus var pasniegt uz galda, dekorējot ar svaigām zālēm vai garšvielām pēc izvēles. Šie svaigie kvinojas salāti ar baklažānu noteikti iepriecinās gan jūsu ģimeni, gan viesus. Esiet radoši un eksperimentējiet ar šo recepti, lai izbaudītu jaunus garšas piedzīvojumus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas