
"Tā vīrieši neuzvedas!" Pavārs Jānis skarbi kritizē Kārļa spļaudīšanos ar ēdienu randiņā
Randiņu šova skandāls
Šova “Ēdienkartē randiņš” pēdējā sērija izvērsusies negaidītā virzienā – mīlestības vietā skatītājiem nācies liecināt par konfliktu. Beatrise, jauna un talantīga pavāre, atteikusies tikties ar Kārli pēc pirmajām tikšanās reizēm, kad viņš izspļāva meitenes pagatavoto ēdienu uz šķīvja. Šāda rīcība ir izraisījusi plašu sabiedrības nosodījumu un izsistusi diezgan negatīvus viļņus ap randiņu formātu.Pavāra Jāņa viedoklis
Par notikušo vairāk izteicies arī Jānis Šnevels, pazīstams pavārs un šova dalībnieks. Viņš skarbi kritizējis Kārļa rīcību, apgalvojot, ka tā nav pieņemama ne pie viena galda. "Tā vīrieši neuzvedas!" uzsvēra Jānis, norādot, ka randiņos ir jāizrāda cieņa pret otru personu un viņas darbu. Šnevels, kurš iepriekš baudījis Beatrises gatavotās vakariņas šova pirmajā sezonā, pieredzei pievienojis arī savu sertificētā pavāra skatījumu, atzīstot, ka nevienam nav tiesību noniecināt otra cilvēka radošo ieguldījumu.Sabiedrības reakcija
Šī situācija ir izraisījusi plašu diskusiju sociālajos tīklos, kur daudzi izteikuši atbalstu Beatrisei, norādot, ka randiņā ir svarīgi izrādīt cieņu un ievērot labas uzvedības normas. "Lai arī tas ir šovs, tomēr tādām lietām nevajadzētu notikt, jo tās tikai grauj uzticību un attiecības," raksta kāds no komentētājiem. Šķiet, ka šāda rīcība ne tikai nedeva iespēju izvēlēties otro randiņu, bet arī apgrūtināja Kārļa iespējas iegūt labākas attiecības nākotnē.Secinājumi
Šāds skandāls “Ēdienkartē randiņš” šova ietvaros apliecina, cik svarīgi ir izrādīt cieņu un novērtēt otru personu, it īpaši restorānu un ēdiena pasaulē. Katrs cilvēks, kurš ieguvis radošu pieeju un ieguldījis laiku savā darbā, pelnījis atzinību un cieņu. Jāņa Šnevela viedoklis kalpo kā atgādinājums, ka attiecību veidošanā ir svarīgāk par notikumiem – tās ir pamata vērtības, kas nosaka cilvēku komunikāciju un sadarbību.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit