Tautas deju ansamblis "Gatve" aicina uz koncertu "Visa Rīga – mana Rīga!"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 14. oktobris 16:05
  • TV3
  • 20

Tautas deju ansamblis "Gatve" aicina uz koncertu "Visa Rīga – mana Rīga!"

Tautas deju ansamblis "Gatve" svin 80 gadu jubileju

Tautas deju ansamblis “Gatve”, kas lepojās ar gandarījumu par teju astoņu desmitu gadu pastāvēšanu, aicina ikvienu uz īpašu notikumu – koncertu “Visa Rīga – mana Rīga!”. Šis pasākums norisināsies 2. novembrī plkst. 17:00 VEF Kultūras pilī, un tas ir daļa no svinībām, kas veltītas Rīgas skaistumam un bagātībai.

Deju cikla turpinājums veltīts mīļajai Rīgai

Šī gada koncerts būs svarīgs notikums ne tikai ansambļa dalībniekiem, bet arī visiem deju mīļotājiem un rīdziniekiem. Ansamblis “Gatve” turpina aizsākto deju ciklu, kas ir veltīts Rīgai un tās kultūrai. Ar dažādām dejām un muzikālajām izpildēm tiks attēloti Rīgas simboli, tradīcijas un dzīves ritms.

Aicinājums apmeklēt koncertu

Organizatori aicina visus interesentus nepalaist garām šo unikālo iespēju baudīt deju mākslu, kas rada patiesa Rīgas noskaņu. Koncertā piedalīsies ne tikai ansambļa “Gatve” dejotāji, bet arī viesmākslinieki, kas papildinās programu ar dažādiem muzikāliem numuriem. Nāciet un izbaudiet krāšņu kultūras svētku atmosfēru kopā ar Latvijas kultūras lepnumu!

Ieeja un informācija

Ieeja koncertā ir bez maksas, un visi ir aicināti ierasties, lai kopā svinētu Rīgas skaistumu un daudzveidību. Tautas deju ansamblis “Gatve” priecājas par ikvienu apmeklētāju un gaida Jūs savās mājās VEF Kultūras pilī, lai kopējos svētkos atzīmētu mīļās Rīgas jubileju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas