• 2024. gada 30. augusts 18:04
  • TV3
  • 13

TEKSTA VIDEO TIEŠRAIDE: Milāna Kortīna 2026. Olimpiskās kvalifikācijas spēle hokejā. LATVIJA – UKRAINA

Video skaties šeit
Tiešraidi skaties šeit

Latvijas hokeja izlases cīņa par olimpisko sapni

Piektdien, plkst. 20:00, "Arēnā Rīga" norisināsies nozīmīga spēle Latvijas hokeja izlasēm. Mūsu komanda tiksies ar Ukrainu otro reizi 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Milānā un Kortīnā. Šī spēle ir iespēja pierādīt sevi uz lielās skatuves un tuvoties olimpisko spēļu sapņiem.

Spēles nozīme un mērķi

Latvijas hokeja izlase ir apņēmības pilna gūt uzvaru, ņemot vērā, ka katras spēles rezultāts ir izšķirošs. Kvalifikācijas turnīra ietvaros komanda cenšas apstiprināt savu sniegumu un parādīt hokeja spēles kvalitāti, kas ir raksturīga Latvijas hokeja tradīcijām. Uzvara pret Ukrainu ne vien nostiprinātu mūsu pozīcijas turnīrā, bet arī iepriecinātu līdzjutējus visā valstī.

Latvijas izlases sagatavošanās un sastāvs

Pirms spēles Latvijas izlase ir intensīvi gatavojusies, uzsverot gan fizisko sagatavotību, gan taktisko plānu. Treneru komanda strādā pie tā, lai maksimāli izmantotu katra spēlētāja stiprās puses. Līdzjutēji cer redzēt mūsu zvaigznes - uzbrukuma ģēniju un aizsardzības balstus - pielāgojamies ukraiņu hokejistiem un demonstrē kvalitatīvu sniegumu.

Ukraina kā sāncensis

Ukrainas izlase ir asu un spēcīgu spēlētāju grupa, kas meklē iespēju parādīt savu potenciālu. Arī viņiem šī spēle ir milzīgs solis tuvāk olimpiskajām spēlēm, tāpēc jābūt piesardzīgiem un jāpievērš uzmanība katram pretinieka solim. Aizraujoša spēle gaidāma no abām komandām, jo katra gribēs gūt labus rezultātus.

Kur skatīties tiešraidi?

Latvijas līdzjutēji varēs sekot līdzi spēles norisei, izmantojot tiešraidi, kas tiks nodrošināta dažādās platformās. Neizlaidiet izdevību piedzīvot šo emocionālo hokeja svētku notikumu kopā ar citiem faniem! Aicinām visus iedzīvotājus nākt uz "Arēnu Rīga" vai sekot līdzi tiešraidei, lai atbalstītu mūsu hokeja izlasi un kopīgi cerētu uz uzvaru!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas