TEKSTA VIDEO TIEŠRAIDE: WRC Čīles rallijs. 1. dienaWRC Čīle
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 27. septembris 11:01
  • TV3
  • 14

TEKSTA VIDEO TIEŠRAIDE: WRC Čīles rallijs. 1. diena

Video skaties šeit
Tiešraidi skaties šeit

WRC Čīles rallija iesākums

Pasaules rallija čempionāta 11. posms ir klāt, un šoreiz tas norisinās Čīlē, Dienvidamerikā. Rallijs, kas ir pazīstams ar saviem izaicinošajiem maršrutiem un elpu aizraujošajām ainavām, piesaista ne tikai vietējos skatītājus, bet arī rallija entuziastus no visas pasaules. Šajā sezonā Čīles rallijs sola būt īpaši interesants, jo dalībnieku vidū ir arī mūsu pašu Mārtiņš Sesks un Renārs Frančs.

Mārtiņa Seska un Renāra Franča ekipāžas piedalīšanās

Mārtiņš Sesks un Renārs Frančs ir trešo reizi šajā WRC sezonā, un viņi cīnīsies par augstām vietām starp pasaules vadošajiem rallija braucējiem. Ekipāža ir veikusi rūpīgas sagatavošanās darbības un ir gatava uzņemties izaicinājumus, ko piedāvās Čīles rallijs. Šis posms ir nozīmīgs ne tikai dalībniekiem, bet arī Latvijas rallija faniem, kas ar lielu interesi sekos līdzi ekipāžas sniegumam.

Tiešraide un skatīšanās iespējas

Viens no veidiem, kā sekot līdzi rallija norisei, ir skatīties tiešraidi, kas būs pieejama kanālā "Go3 Sport 1". Skatītāji varēšot redzēt, kā Šis notikums attīstās un kā Mārtiņš un Renārs veic savus braucienus. Tiešraide piedāvās ne vien ātrumu un aizrautību, bet arī iespēju sajust Čīles dabas skaistumu un spriedzi, kas pavada šo adrenalīnu pilno pasākumu.

Noslēguma domas

Čīles rallijs ir vēl viens solīgs posms 2023. gada pasaules rallija čempionātā, un tas solās būt piepildīts ar neparedzētiem notikumiem, jaudīgiem automobiļiem un drosmīgiem braucējiem. Noskatieties, kā mūsu sportisti izturēs šo izaicinājumu, un atbalstiet viņus katru soli, ko viņi ņems šādā aizraujošā sacensībā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas