"Tērvete food" laiž tirgū jaunu produktu – saldējumu suņiemEkonomika/Eiropas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 13. septembris 13:20
  • Delfi
  • 23

"Tērvete food" laiž tirgū jaunu produktu – saldējumu suņiem

Tērvete food piedāvā jaunu saldējumu suņiem

Latvijas uzņēmums SIA "Tērvete food", kas ir pazīstams ar "Druvas saldējuma" un "Druvas ledus" ražošanu, ir laidis tirgū unikālu produktu - saldējumu suņiem. Jaunais zīmols "Joy for Tails" piedāvā suņiem izstrādātu saldējumu, kas ir ne tikai gardums, bet arī veselīgs našķis četkājainajiem draugiem.

Produkta īpašības un ieguvumi

Saldējums "Joy for Tails" ir radīts, ņemot vērā suņu uztura prasības un veselības vajadzības. Tas ir izgatavots no dabīgām sastāvdaļām, bez mākslīgām piedevām un konservantiem, kas nodrošina, ka tas ir draudzīgs suņu kuņģim. Izstrādājumā tiek izmantotas tikai augstas kvalitātes izejvielas, kas sniedz ne tikai patīkamu garšu, bet arī vitamīnus un minerālvielas, kas ir svarīgi suņa veselībai.

Reakcija no suņu īpašniekiem

Jaunais produkts ir radījis lielu interesi suņu īpašnieku vidū. "Mans suns vienmēr mīlīgi skatās uz saldējumu, bet tagad es varu viņam dot kaut ko, kas ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs," stāsta Liene, suņa īpašniece. Daudzi citi īpašnieki izsaka prieku par to, ka var piedāvāt saviem mīluļiem kādu īpašu našķi karstajās vasaras dienās.

Tērvete food attīstība un nākotnes plāni

Uzņēmuma vadība uzsver, ka “Joy for Tails” ir tikai sākums. Tērvete food plāno turpināt paplašināt savu produktu klāstu, iekļaujot dažādas garšas un variantus, kas apmierinātu suņu vēlmēm un vajadzībām. "Mūsu mērķis ir ne tikai radīt gardumus, bet arī veicināt suņu labklājību," norāda uzņēmuma pārstāvis. Ar jauno saldējumu suņiem, SIA "Tērvete food" cer ne tikai iekarot vietējo tirgu, bet arī paplašināt savu darbību starptautiskā mērogā, piedāvājot kvalitatīvus un inovatīvus produktus mīluļiem visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas