• 2024. gada 24. jūlijs 15:17
  • TV3
  • 7

Tēvs, kurš ar meitu uz SUP nokļuvis Krievijā, ir viens no "Baltijas antifašistiem"

Tēvs un meita jau ilgstoši nav bijuši redzami

Jaunā informācija par vīrieti, kurš ar savu meitu ir nokļuvis Krievijā, ir radījusi plašu rezonansi sabiedrībā. Tēvs, Staņislavs Bukains, tiek turēts aizdomās par bērna nolaupīšanu un nelegālu pārvietošanos uz Krieviju, izmantojot SUP dēli. Šī situācija rada papildu bažas, ņemot vērā, ka Bukains ir saistīts ar organizāciju “Baltijas antifašisti”, kas ir pazīstama ar savām prokremliskajām aktivitātēm.

Organizācijas “Baltijas antifašisti” saistība

Aģentūra LETA ziņo, ka Bukains ir apsūdzēts krimināllietā par saviem saistītajiem traucējumiem ar sabiedrisko kārtību un prokremliskajām tendencēm. Šīs jaunatklātās saistības liek apšaubīt viņa motīvus un plānus, kas varētu apdraudēt ne tikai viņa meitu, bet arī citus, kuriem viņš ir tuvumā.

Bērna meklēšana un organizācija “Bezvests.lv”

Organizācija “Bezvests.lv”, kas ir aktīvi iesaistīta bērna meklēšanā, ir apstiprinājusi, ka sadarbojas ar tiesībsargājošajām institūcijām. Viņi ir aicinājuši sabiedrību uzsākt pirmās nepieciešamības pasākumus, lai nodrošinātu bērna atgriešanos un drošību. Situācija ir ļoti satraucoša, jo ir jāņem vērā bērna labklājība un psiholoģiskā veselība.

Sociālo mediju reakcija un sabiedrības viedoklis

Sociālajos medijos ir izsistans liels satraukums par šo situāciju, īpaši ņemot vērā, ka tēvs ir saistīts ar šaubīgu organizāciju. Daudzi cilvēki pauž savu atbalstu tam, lai bērna atgriešanās tiktu nodrošināta, un nosoda Bukaina rīcību. Sabiedrība ir apņēmības pilna turpināt meklējumu un gūt skaidrību par šo sarežģīto situāciju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas