• 2024. gada 16. septembris 17:55
  • LSM
  • 4

TIEŠRAIDE: Čehova teātra diskusija «Pelnrušķītes komplekss»

Tiešraidi skaties šeit

Diskusija par Pelnrušķītes tēlu

Pirmdien, 16. septembrī, plkst. 19.00, Latvijas sabiedrība tiek aicināta piedalīties unikālā tiešraidē, kurā Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris prezentēs diskusiju “Pelnrušķītes komplekss”. Šī diskusija solās būt interesanta un aktuāla, jo tā analizēs slavenā Pelnrušķītes tēlu, izmantojot attīstības un sociālās psiholoģijas perspektīvu.

Attīstības un sociālā psiholoģija kā ietvars

Diskusijas centrā būs Pelnrušķītes stāsts, kas tiek interpretēts caur psiholoģisko prizmu. Tiks apspriesti jautājumi par to, kā stāsts par Pelnrušķīti ietekmē bērnu un pusaudžu attīstību, kā arī sabiedrības uzskatus par identitāti un pašvērtību. Šī pieeja ļaus dalībniekiem apskatīt Pelnrušķītes tēlu ne tikai kā pasakainu personāžu, bet arī kā simbolu mūsdienu sabiedrības problēmām.

Diskusijas ekspertu sastāvs

Diskusijā piedalīsies gan teātra mākslinieki, gan psihologu jomas speciālisti, kas sniegs savus vērtējumus un analīzes. Šāda starpdisciplināra pieeja sola bagātīgu un daudzveidīgu skatījumu uz tēmu, kas būs interesanta ne tikai teātra mīļotājiem, bet arī plašākai sabiedrības daļai.

Kā pievienoties tiešraidei?

Katrs interesents varēs sekot diskusijai tiešsaistē portālā LSM.lv, kas nodrošinās ērtu piekļuvi šim pasākumam. Iespējams, ka šī diskusija sniegs jaunas atziņas par Pelnrušķītes stāstu un tā ietekmi uz mūsu sabiedrību. Aicinām ikvienu interesentu pievienoties un iesaistīties diskusijā, kas sola būt ne tikai izglītojoša, bet arī iedvesmojoša.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas