• 2024. gada 16. septembris 09:20
  • TV3
  • 7

"To, kas man būtu jānožēlo, es nemaz neatceros." Raivo – par ģimeni, mīlestību, seksu un alkohola plūdiem Krētā

Raivo Zakrepska uzvaras ceļš pēc šova

Lai arī skauģi cenšas apturēt "Karsti.Krēta" uzvarētāja Raivo Zakrepska panākumus internetā, viņa dzīve pēc mīlas spēles turpina iet augšup. Raivo, kurš allaž bijis uzcītīgs un mērķtiecīgs, tagad iznāk kā spilgta zvaigzne, kas spējusi piesaistīt plašu uzmanību un atbalstu no faniem.

Mīlestība un jaunie izaicinājumi

Raivo izvēlējies ceļu, kurā ir ne tikai mīlestība, bet arī jaunie izaicinājumi. Arī šovā atrastā mīlestība – Aleksandra – ir kļuvusi par nemainīgu viņa dzīves sastāvdaļu. Abi kopā piedzīvo galvu reibinošus panākumus platformā "OnlyFans", kur tiek veidots veiksmīgs saturs, kas piesaista arvien vairāk sekotāju.

Mūzika un apģērbu līnija

Neapstājoties pie mīlestības un sociālā tīkla, Raivo ir iedvesmojies no savas pieredzes un radījis apģērbu līniju par godu šovam. Turklāt viņš aktīvi rosās mūzikas jomā, kur cenšas realizēt savus radošos projektus, apliecinot, ka talanta un uzņēmības netrūkst.

Pagātnes notikumu nenožēlošana

Kā Raivo pats saka: "To, kas man būtu jānožēlo, es nemaz neatceros." Šis izteikums atspoguļo viņa attieksmi pret pagātnes notikumiem – nav jēgas pārdomāt to, kas bijis, ja tas vairs neietekmē tagadni. Raivo pieņem savu pagātni un no tās mācās, veidojot gaišu nākotni.

Secinājums

Raivo Zakrepska stāsts ir iedvesmojošs piemērs tam, kā pēc grūtībām un izaicinājumiem var rast ne tikai jaunu mīlestību, bet arī veiksi ceļojumu uz panākumiem dažādās jomās. Ar Alicu blakus un jauniem projektiem rokās, viņa nākotne izskatās spoža un lietas turpinās kustēties tikai uz priekšu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas