• 2024. gada 1. jūlijs 12:46
  • Delfi
  • 14

Toma F-1 sleja: kāpēc Noriss vēl nav gatavs titula cīņai pret Verstapenu

Toma F-1 sleja: kāpēc Norris vēl nav gatavs titula cīņai pret Verstapenu

Sen pagātnē dienas, kad Pirmās formulas sacensības varējām saukt par garlaicīgām. Kad "Red Bull" pilota Maksa Verstapena uzvara bija "garantēta". Kad citas komandas čempioniem nebija pat tuvumā.

Šobrīd varam baudīt tādu F-1 laikmetu, kurā pat viens neveiksmīgs pitstops visu sacīksti sagriež kājām gaisā, dāvājot mums dramatisku finišu ar divu vadošo pilotu sadursmi.

Tomēr ir viens pilots, kurš, šķiet, vēl nav gatavs cīņai par titulu pret Verstapenu. Šis pilots ir Lando Noriss, "McLaren" komandas braucējs. Norris jau ir pierādījis savu talantu un spēju cīnīties par augstām pozīcijām, bet kaut kas liecina, ka viņam vēl trūkst tā basa, kas nepieciešams, lai konkurētu ar Verstapenu.

Viens no iemesliem varētu būt "McLaren" mašīnas jaudas trūkums salīdzinājumā ar "Red Bull" bolidu. Lai cīnītos par titulu, pilotam ir nepieciešama ne tikai izcilas braukšanas prasmes, bet arī ļoti konkurences spējīga mašīna.

Toms Norris ir vēl jauns un varbūt vēl ne visai pieredzējis, lai atrastu veidu, kā uzvarēt Verstapenu. Tomēr ar katru sacīksti viņš iegūst vērtīgu pieredzi un iespējams, ka nākotnes sezonā mēs redzēsim viņu cīņā par čempionāta titulu arī pret Verstapenu.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas