• 2024. gada 22. aprīlis 10:06
  • Delfi
  • 18

Toma F-1 sleja: 'nenovecojošais' Alonso un viņa pēdējās dejas pirmā takts

Alonso un viņa pēdējās dejas pirmā takts

Pat mistiska mauriņa aizdegšanās trases malā F-1 Ķīnas "Grand Prix" nedēļas nogales pirmajā dienā nespēja samulsināt Maksu Verstapenu, kurš Šanhajas trasē uzvarēja pat divreiz – gan sestdienas sprintā, gan galvenajās sacīkstēs svētdien. "Mašīna bija gluži kā uz sliedēm," ar milzu smaidu pēc triumfa klāstīja nīderlandietis. "Un tā jau trešo gadu pēc kārtas..." nodomāja visi pārējie...

Nenovecojošais Alonso

Neraugoties uz to, ka Fernando Alonso pēdējā laikā nav guvis ievērīgu panākumu F-1 sacīkstēs, viņa talants un pieredze joprojām ir nemitīgs iedvesmas avots gan jaunajiem, gan pieredzējušiem pilota kolēģiem. F-1 savā atklājumā ir spīdīgs piemērs tam, ka pieredze un talants nav atkarīgs no vecuma, un Alonso ir dzīvais apliecinājums tam.

Zaudējumu svētkos svētdienā

Kaut arī Alonso nespēja pacelties uz pirmo vietu podiumā Ķīnas "Grand Prix" sacīkstēs, viņa sniegums bija cienījams. Šis rezultāts vien uzskata spēcīgo konkurenci un neparedzamību F-1 sacīkstēs, kur katrs sacensību brīdis var būt lēcis un neparedzams. Alonsos izturēšanās un miera ar zaudējumu pieņemšana padara viņu par īstu mākslinieku sacensību trasē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas