Trekše un Malkavs gūst vārtus, komandām dažādas sagrāvesFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Trekše un Malkavs gūst vārtus, komandām dažādas sagrāves

Latviešu florbola talanta izcēlums Somijā

Somijas vadošajā florbola līgā šonedēļ izcēlās divi latviešu florbolisti – Pēteris Trekše un Jorens Malkavs. Abi sportisti nonāca uzmanības centrā ne tikai ar saviem gūtajiem vārtiem, bet arī ar savu komandu sniegumu, kas izrādījās ļoti atšķirīgs.

Pārliecinoša uzvara Trekšes "Classic"

Pēteris Trekše ievērojami palīdzēja savai komandai "Classic", gūstot vārtus un veicinot uzvaru. "Classic" demonstrēja pārāku sniegumu pret pretiniekiem, nostiprinoties augstākajos reitingos un apstiprinot savas ambīcijas cīņā par līgas titulu. Komanda izcīnīja pārliecinošu uzvaru, un Trekše sniegums bija viens no galvenajiem panākumu iemesliem.

Malkava "LaSB" turpina saskarties ar grūtībām

Savukārt Jorens Malkavs un viņa komanda "LaSB" piedzīvoja jau kārtējo zaudējumu, kas viņiem ir kļuvis par nepatīkamu ikdienas sastāvdaļu. Diemžēl "LaSB" šajā sezonā joprojām ir pēdējā vietā, un komandas izredzes uzlabot pozīcijas izskatās arvien mazāk cerīgas. Malkavs neskatoties uz individuālo sniegumu, nespēja novērst komandas sagrāvi, kas rada bažas par turpmāko sezonas gaitu.

Kopsavilkums

Latviešu florbola spēlētāji turpina izcelties Somijas vadošajā līgā, ar Pēteri Trekši, kurš spēj ar vārtu guvumiem palīdzēt savai komandai sasniegt uzvaras, kamēr Jorens Malkavs saskaras ar grūtībām, kas saistītas ar komandas sniegumu. Gaida un cer uz uzlabojumiem ne tikai Malkava "LaSB", bet arī uz jauniem panākumiem Trekšes "Classic".

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas