Trīs izcilu salātu receptes, kas svētkos iepriecinās ikvienu
Svētku galds un salātu nozīme
Svētki ir laiks, kad sanākam kopā ar ģimeni un draugiem, dalāmies priekos un, protams, baudām gardus ēdienus. Svētku galds nav iedomājams bez īpaši sagatavotiem salātiem, kas piepilda mūsu sirdis un kuņģus ar prieku un apmierinājumu. Šajā rakstā piedāvājam trīs izcilas salātu receptes, kas noteikti iepriecinās ikvienu svinētāju.1. Gaļas salāti
Viens no svētku hitu favorītiem ir gaļas salāti, kas ir viegli pagatavojami un garšīgi. Lai pagatavotu šos salātus, jums būs nepieciešams: - 300 g vārītas gaļas (piemēram, vistas vai cūkgaļas) - 200 g vārītu kartupeļu - 3 vārītas olas - 100 g majonēzes - Sāls un pipari pēc garšas Sagatavošana ir vienkārša - sagrieziet visus produktus kubiņos, samaisiet ar majonēzi un garšojiet ar sāli un pipariem. Pasniedziet ar svaigām zaļumām un baudiet!2. Klasiskie Rūjienas salāti
Rūjienas salāti ir klasika, kas mēdza būt katra svētku galda centrā. To pagatavošanai jums būs nepieciešams: - 300 g vārītu bietes - 150 g marinētu gurķu - 100 g cepta speķa - 200 g rāceņu - 150 g majonēzes Sagrieziet visus produktus mazākos gabaliņos, samaisiet kopā un pievienojiet majonēzi. Šie salāti ir ne tikai garšīgi, bet arī lieliski izskatās uz galda!3. Sātīgie pupiņu un šķiņķa salāti
Trešā recepte ir sātīgie pupiņu un šķiņķa salāti, kas ir lieliska izvēle tiem, kas meklē ko pamatīgāku. Nepieciešamie produkti: - 400 g vārītu pupiņu (vara vai sarkanās) - 250 g vārīta šķiņķa - 1 sīpols - 3 ēd.k. olīveļļas - Sāls, pipari un zaļumi pēc garšas Visus produktus sagrieziet, samaisiet ar olīveļļu un garšojiet ar sāli un pipariem. Šie salāti ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti barojoši un lieliski piemēroti svētku galdam.Noslēgums
Šīs trīs izcilās salātu receptes ir ideāla izvēle, lai padarītu jūsu svētkus vēl īpašākus. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties gaļas, Rūjienas vai pupiņu un šķiņķa salātus, nepalaidiet garām iespēju iepriecināt savus viesus ar šīm gardajām receptēm! Bon appétit!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit