Trīs kontinenti vienā komandā: Tallinai pievienojas Angolas izlases spēlētāja

Trīs kontinenti vienā komandā

Igaunijas klubs "Tallinn Sports Academy/Cityteed" šovasar turpina veidot savu sastāvu gaidāmajai debijas sezonai "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgā, pievienojot negaidītu jauno spēlētāju. Angolas valstsvienības garais spēlētājs Žuana Antoniu (Joana Domingas Antonio) kļūst par pirmo African līmeņa spēlētāju, kurš pievienojas Igaunijas komandai.

Jaunais talants no Angolas

Žuana Antoniu ir 22 gadus jauna aizsardze, kuras sniegums šajā sezonā ir piesaistījis uzmanību ne tikai Igaunijā, bet arī starptautiskajā basketbola arēnā. Viņa ir izcēlusies ar saviem atlētiskajiem parametriem un prasmi spēlēt pret lauka spēlētājiem. Viņas pievienošanās komandai sola palīdzēt "Tallinn Sports Academy/Cityteed" konkurēt augstākajā līmenī.

Starptautiskās sadarbības nozīme

"Trīs kontinenti vienā komandā: tas ir ne tikai par basketbolu, bet arī par kultūru un sadarbību," norāda komandas galvenais treneris. "Žuana neseidīs tikai savas basketbolista prasmes, bet arī Angolas basketbola tradīcijas un skatījumu uz spēli."

Sezona ar nepacietību gaidīta

Ar Žuanu Antoniu pievienošanos "Tallinn Sports Academy/Cityteed" komanda cer, ka tā spēs uzlabot savu sniegumu un izcīnīt augstas vietas līgā. Sezona sāksies drīz, un komanda strādā pie pēdējām sagatavošanās detaļām. Jaunās spēlētājas ierakstīšana "BioSil" Sieviešu Baltijas basketbola līgā liecina par kluba apņemšanos attīstīties un uzlabot konkurētspēju starptautiskajā basketbola arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas