Trīs vienkārši un garšīgi ēdieni Valsts svētku vakariņām
Svētku atmosfēra ar vienkāršu virtuvi
Gatavojoties Latvijas dzimšanas dienai, katrs vēlas radīt īpašu svētku atmosfēru, tomēr tas ne vienmēr prasa lielus izdevumus vai ilgas stundas virtuvē. Šogad “Maxima Latvija” sadarbībā ar ēdiena blogeri @Jushkapadruska piedāvā trīs vienkāršas, taču garšīgas receptes, kas ne tikai palīdzēs izveidot svētku galdu, bet arī saglabās budžetu līdz 15 eiro.Pirmais ēdiens: Sviestmaizes ar grilētu vistu un avokado
Šīs gardās sviestmaizes būs ideāls sākums vakariņām. Vistai nepieciešams, lai tā būtu grilēta un sagriezta mazos gabaliņos. Uz maizes šķēles izklājiet avokado biezeni, pievienojiet grilēto vistu un dekorējiet ar svaigām koriandra lapiņām. Šis ēdiens ir ne tikai garšīgs, bet arī izskatīgs un viegli pagatavojams.Otrais ēdiens: Dārzeņu salāti ar sieru
Nākamais ēdiens ir viegli pagatavojami dārzeņu salāti, kas būs veselīgs papildinājums svētku galdam. Izvēlieties savus iecienītākos dārzeņus, piemēram, gurķi, tomātu un paprika, un sagrieziet tos kubiņos. Pievienojiet sagrieztu fetas sieru un uzlieciet uz tā olīveļļu ar citrona sulu. Samaisiet un pasniedziet, lai jūsu viesi varētu izbaudīt svaigumu un bagātīgo garšu.Trešais ēdiens: Riekstu un augļu deserts
Noslēgumā, lai pabeigtu svētku vakariņas, ir nepieciešams saldais ēdiens. Klasiskā riekstu un augļu saldējumā ir jāizmanto dažādi rieksti, piemēram, mandeles un valrieksti, kā arī sezonas augļi – ogas vai bumbieri. Visu sastāvdaļu sajauciet kopā ar medu un pasniedziet to ledusskapī atdzesētu. Šis deserts ir ne tikai gards, bet arī izskatīgs un viegli pagatavojams.Secinājums
Gatavojoties Latvijas dzimšanas dienai, atcerieties, ka nav nepieciešams tērēt daudz laika vai naudas, lai radītu svētku atmosfēru. Šīs trīs receptes būs ne tikai vienkārši pagatavojamas, bet arī garšīgas, ļaujot jums svinēt šo īpašo dienu ar stilu un prieku. Izklaidējieties pie galda ar ģimeni un draugiem, baudot ne tikai ēdienu, bet arī kopības siltumu.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit