• 2024. gada 12. septembris 11:39
  • TV3
  • 11

"Trīsnedēļnieks" Krētā – Eduards pēc šova alkoholu izskalo "pie sistēmas"

Trīsnedēļnieks Krētā – Izklaides meklējumi

Šovs “Karsti. Krēta” ir kļuvis par iecienītu izklaides formātu, kas piedāvā dalībniekiem iespēju piedzīvot trīs nedēļu garu ballīti paradīzes salas atmosfērā. Visi dalībnieki izbaudījuši neiedomājamu jautrību un izklaidi kopā ar visdažādākajiem grādīgajiem dzērieniem. Taču šī izklaide nenāca bez sekām.

Alkohola pārmērība un tās sekas

Skatītāju sirds lauzu Eduards atklāj, ka piedalīšanās šovā arī viņam ir atnesusi ne tikai patīkamas atmiņas, bet arī fiziskas problēmas. “Trīs nedēļu laikā esmu izskatījies kā cilvēks, kam nav robežu attiecībā uz alkoholu,” viņš dalās savās izjūtās. Šajā laikā turpināja lietot alkoholu gan no rītiem, lai veldzētu slāpes, gan naktīs, lai turpinātu svinības, kas noveda pie nepieciešamības meklēt medicīnisku palīdzību.

Mediķu iejaukšanās

Eduards neslēpj, ka pēc apmēram trīs nedēļu ilgas alkohola lietošanas viņam nācies vērsties pie mediķiem, lai attīrītu ķermeni no uzņemtā alkohola. "Pirmās dienas pēc atgriešanās no šova bija grūtas – jutos noguris un iztukšots. Mediķi man palīdzēja attīrīt organismu un atgriezties pie pareizas dzīves, taču esmu sapratis, cik svarīgi ir ievērot mērenību," viņš stāsta.

Atziņas un nākotnes plāni

Eduards saka, ka, neraugoties uz šova izklaidēm, ir apņēmies rūpēties par savu veselību un labklājību. Viņš mudina citus dalībniekus būt atbildīgiem attiecībā uz alkohola lietošanu, lai izslēgtu līdzīgas situācijas. "Dzīve ir pārāk skaista, lai to izniekotu ar pārmērībām," viņš piebilst, apņemoties izvēlēties veselīgu un sabalansētu dzīvesveidu nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas