TTT pievienojas amerikāņu uzbrucēja no Fila Džeksona skolas

TTT Rīga nostiprina sastāvu ar jauno amerikāņu uzbrucēju

Basketbola klubs "TTT Rīga" ir paziņojis par jaunu pievienošanās darījumu, kas, bez šaubām, spēcīgi svinēs komandas līdzjutēju sirdis. 2023. gada sezonā komandu pārstāvēs talantīgā amerikāņu uzbrucēja Mia Loida, kura ir pierādījusi sevi kā izcils spēlētājs gan universitātes, gan profesionālajā līmenī.

Loida un Fils Džeksons

Mia Loida ir izaugusi pie Fila Džeksona, leģendārā NBA trenera, skolā, kas pazīstama ar augsto prasību un spēlētāju attīstības programmu. Loida spēles stilā ir redzamas Džeksona ietekmes – viņas spēja izpildīt precīzus metienus un basketbola lasīšanas prasmes ir iemesls, kāpēc viņa piesaista interesi no Eiropas līgām.

Statistika un spēlētājas profils

Loida ir 180 centimetrus gara un dzimusi 1994. gada 1. martā Ziemeļdakotā. Viņa iepriekš spēlējusi ASV universitātes līgā, kur izcēlās ar saviem rezultātiem un spēles redzējumu. Tās ir svarīgas īpašības, kas liecina par to, ka viņa varētu lieliski iekļauties TTT Rīga sastāvā un palīdzēt komandai sasniegt augstākus rezultātus.

Noskaņojums komandā

Komandas preses dienests bija priecīgs paziņot par šādu papildinājumu un norādīja, ka Loida pievienošana ir stratēģisks solis, lai pastiprinātu TTT Rīga konkurences spēju gan Latvijas, gan starptautiskajā arēnā. Komandas vadība iedvesmojas no viņas enerģijas un apņēmības, kas nesīs jaunas iespējas uzvaru gūšanai.

Sezona solās būt aizraujoša

Ar Loidu sastāvā TTT Rīga apsver ambiciozus mērķus jaunajā sezonā. Komanda, kas jau iepriekš bijusi pieprasīta, turpinās strādāt, lai sagatavotos nozīmīgām sacensībām un pierādītu savu spēku uzbrukumā. Basketbola fani var cerēt uz aizrautīgām spēlēm un izciliem momentiem, kad Loida uzstāsies ar komandu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas