Tuhels esot piekritis kļūt par Anglijas izlases galveno treneriFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Tuhels esot piekritis kļūt par Anglijas izlases galveno treneri

Tuhels apstiprina vienošanos ar Anglijas Futbola asociāciju

Saskaņā ar Britu mediju ''BBC Sport'' ziņojumu, vācu treneris Tomass Tuhels ir piekritis kļūt par Anglijas vīriešu futbola izlases galveno treneri. Šis solis varētu iezīmēt jaunu sākumu ne tikai Tuhela karjerā, bet arī Anglijas izlases futbola attīstībā.

Stratēģija un pieredze

Tuhels ir labi pazīstams kā stratēģis, kuram ir pieredze darbā ar augstas klases komandām, tostarp ''Borussia Dortmund'' un ''Chelsea''. Viņa spēja pielāgot taktiku atbilstoši pretinieka spēlei ir bijusi noteicoša viņa panākumiem, un atbalsts no Anglijas Futbola asociācijas liecina par to, ka viņa vīzija par komandas attīstību ir saskaņota ar valsts futbola prioritātēm.

Anglijas izlases nākotne

Ar Tuhela pievienošanos komandai, daudzi fani un futbola eksperti cer uz pozitīvām izmaiņām izlases sniegumā starptautiskajā arēnā. Anglijas izlase ir ne tikai jāatjauno, bet arī jānostiprina, lai varētu konkurēt ar labākajām komandām pasaulē. Tuhela nemierīgais stils un augstie standarti varētu kalpot par stimulu futbolistiem, lai tie attīstītu savas prasmes un sasniegtu jaunus augstumus.

Oficiāls paziņojums gaidāms drīzumā

Tiek gaidīts, ka tuvākajās dienās tiks izsniegts oficiāls paziņojums par Tuhela iecelšanu amatā. Pašlaik visā futbola pasaulē tiek aktīvi diskutēts par to, kāda būs Anglijas izlases stratēģija un taktika, iekļaujot Otrā pasaules kausa priekšsacīkstes izsistē un nākamās lielās turnīrus. Anglijas vēlēšanās noteikti ir redzams pirms gaidāmajām sacensībām, un Tuhels, šķiet, ir tieši tas cilvēks, kurš var palīdzēt izpildīt šos ambiciozos mērķus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas