U-17 futbolisti uzsāk gatavošanos EČ kvalifikācijas turnīramFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

U-17 futbolisti uzsāk gatavošanos EČ kvalifikācijas turnīram

U-17 izlase gatavojas svarīgajam turnīram

Latvijas U-17 jauniešu izlase, kas sastāv no 2008. gada dzimušajiem futbolistiem, ir uzsākusi sagatavošanās posmu, lai piedalītos 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā. Turnīrs, kas norisināsies nākamajā nedēļā Maltā, juta visus izlases dalībniekus, jo tas ir būtisks solis viņu karjerā un Latvijas futbolā kopumā.

Treniņi un sagatavošanās plāni

Lai nodrošinātu veiksmīgu sniegumu Maltā, izlase ir izstrādājusi intensīvu treniņu programmu. Galvenais treneris uzsver, cik svarīgi ir pilnveidot gan fizisko sagatavotību, gan komandas saliedētību. Jaunajiem futbolistiem tiek piedāvātas ne tikai fiziskas aktivitātes, bet arī teorētiskas nodarbības, kas palīdzēs viņiem labāk izprast spēles taktiku un stratēģiju.

Maltā gaidāmie pretinieki

Izlasei būs jāsacenšas ar vairākiem spēcīgiem pretiniekiem, un, lai sasniegtu kvalifikāciju, būs nepieciešama maksimāla koncentrēšanās un izturība. Komanda ir apzinājusies savus mērķus un ir apņēmības pilna parādīt labāko sniegumu, kā arī atstāt labu iespaidu par Latvijas futbolu arī starptautiskajā arēnā.

Atbalsts no ģimenēm un līdzjutējiem

Lai gan jaunajiem futbolistiem būs jāiztiek bez savām ģimenēm un draugiem Maltā, viņi jūtas motivēti un neatlaidīgi, saņemot atbalstu no viņiem mājās. Vecāki un līdzjutēji izlasei novēl veiksmi un tic, ka Latvijas futbolisti spēs izcīnīt uzvaras un rādīt augstus rezultātus.

Noslēguma domas

Latvijas U-17 izlases gatavošanās 2025. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram ir solis pretī nākotnei. Ar sapni par uzvarām un apņēmību sasniegt augstākos mērķus, šie jaunie futbolisti centīsies pierādīt, ka Latvijas futbols ir spējīgs piedalīties starptautiskās sacensībās un cīnīties par izcilību. Mēs no sirds atbalstām viņus šajā svarīgajā posmā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas