Uģis Kuģis: "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?Sākums
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 20:30
  • NRA
  • 3

Uģis Kuģis: "sievietes var dragāt" ilgi. Bet, ko tad dara vīrietis?

Uģis Kuģis un Lindas pārdomas par romantiku

Raidījuma "Burku studijā" laikā krišnaītu pāris Uģis Kuģis un viņa sieva Linda dalījās ar savām pārdomām par to, kā saglabāt romantiku attiecībās, kad ģimenē ir mazi bērni. Šis jautājums ir aktuāls daudziem jauniem vecākiem, kuriem ir grūti atrast laiku sev un savām attiecībām amid ikdienas rūpēm.

Sievietes spēks un vīrieša loma

Uģis Kuģis uzsvēra, ka "sievietes var dragāt" ilgi, kas liecina par to, cik smagi viņas strādā un cik daudz emocionālas un fiziskas enerģijas iegulda ģimenē. Tomēr viņš izteica arī jautājumu par vīriešu lomu šajā procesā: "Bet, ko tad dara vīrietis?" Šis jautājums liek pārdomāt vīriešu ieguldījumu, atbalstu un aktīvu piedalīšanos attiecību uzturēšanā.

Romantikas saglabāšana ģimenē

Diskusijā Uģis un Linda runāja arī par konkrētām stratēģijām, kā saglabāt romantiku un tuvību attiecībās, neskatoties uz bērnu klātbūtni. Viņi uzsvēra, ka pat vismazākajiem mirkļiem ir nozīme; kopīga laika pavadīšana, mazi rituāli un savstarpējais atbalsts var stiprināt attiecības un palīdzēt abiem partneriem uztvert viens otru kā mīļoto, ne tikai kā vecāku.

Noslēguma domas

Uģa un Lindas diskusija skar ne tikai persoīgo pieredzi, bet arī lielāku kultūras kontekstu, kur vīriešu un sieviešu lomas attiecībās bieži tiek pārprastas vai neizprasta. Uģa aicinājums vīriešiem būt aktīvākiem attiecību veidošanā un atturēties no tradīcijām, kas ierobežo viņu lomu, ir svarīgs solis ceļā uz līdzsvarotākām un veselīgākām attiecībām modernajā ģimenē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas