• 2024. gada 28. augusts 18:11
  • Delfi
  • 8

Ukrainas hokeja izlase uz Rīgā gaidāmo kvalifikācijas turnīru dodas ar 12 ārvalstu klubu spēlētājiem

Ukrainas Hokeja Izlases Sagatavošanās

2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas norisināsies Rīgā, Ukrainas hokeja izlase ir nolēmusi sastādīt komandu, kas sastāv no 12 ārvalstu klubu spēlētājiem. Latvijas galvaspilsētā tiks nodrošināta iespēja parādīt spēlētāju prasmes un precizitāti, cīnoties par vietu olimpiskajās spēlēs. Šī izvēle liecina par izlases trenera un vadības vēlmi maksimāli palielināt izredzes uz panākumiem.

Pašmāju Spēlētāju Iekļaušana

Papildus 12 ārvalstu spēlētājiem, izlases sastāvā iekļauti arī 13 hokejisti, kuri pārstāv pašmāju klubus. Tas ir nozīmīgs solis, jo tas atspoguļo domácīgo hokeja attīstību un talantu potenciālu. Liela daļa no šiem spēlētājiem ir izcīnījuši godalgas vietējos turnīros un ir pierādījuši sevi augsta līmeņa spēlē.

Hokeja Federācijas Komentārs

Ukrainas Hokeja federācija (FHU) izteikusi pārliecību, ka šāds sastāvs sniegs vislabākās izredzes uz panākumiem kvalifikācijas turnīrā. "Mūsu mērķis ir nodrošināt spēcīgu un elastīgu komandu, kas var konkurēt ar labākajām pasaules izlasēm," uzsvēra federācijas pārstāvis. Ar kombināciju starp pieredzējušiem ārzemju spēlētājiem un vietējiem talantiem, komanda cer uz labiem rezultātiem.

Turnīra Norise un Mērķi

Kvalifikācijas turnīrs Rīgā būs ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja izcelt Ukrainas hokeja kopienu uz starptautiskās skatuves. Komanda apņēmīgi gatavojas spēlēm, lai parādītu savas prasmes un cīnītos par vietu olimpiskajās spēlēs. Dziļi ieguldot treniņos un draudzības spēlēs, viņi ir gatavi cīņai par katru punktu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas