Ukraiņu influencere Sofija Stužuka atklāj, ka 2024. gada vasarā piedzīvojusi spontāno abortuKaimiņvalstu šovbizness
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:41
  • TV3
  • 3

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka atklāj, ka 2024. gada vasarā piedzīvojusi spontāno abortu

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka dalās personīgā stāstā

Ukraiņu influencere un četru bērnu māmiņa Sofija Stužuka, kura šobrīd dzīvo Latvijā, ir atklājusi, ka 2024. gada vasarā piedzīvojusi spontāno abortu. Sofija, kas ir precējusies ar Rīgas uzņēmēju Antonu Ļevdanski, dalās ar savu pieredzi, lai sniegtu atbalstu citām sievietēm, kuras saskaras ar līdzīgām grūtībām.

Sofijas ceļš uz māmiņību

Sofijai ir četri bērni, un viņa ir lepojās ar savu ģimenes dzīvi, taču viņas ceļš nav bijis viegls. Influencere nesen sāka runāt par grūtībām, ar kurām saskārusies, kad piedzīvojusi divus spontānos abortus, no kuriem viens noticis šogad. Ar šīm atklāsmēm Sofija cer mazināt stigmu, kas saistīta ar šādu pieredzi un aicina citas sievietes dalīties savos stāstos.

Spontānais aborts – emocionāla pieredze

Sofija uzsver, cik grūti ir tikt galā ar šādu notikumu, un kā tas ietekmē sievietes emocionālo veselību. Viņa atzīmē, ka ir svarīgi runāt par šādām tēmām, lai sievietes nejustos vientuļas savās sāpēs. "Es vēlos, lai citas sievietes zina – tās nav vienas, un ir normāli justies skumjām un apmulsušām," saka Sofija.

Atbalsts no ģimenes un sabiedrības

Pateicoties savai ģimenei un draugiem, Sofija jūtas stipra, taču viņa aicina arī plašāku sabiedrību būt saprotošiem un atbalstošiem. "Mums visiem ir jāturpina runāt par šīm tēmām, lai radītu gaisotni, kurā sievietes jūtas droši dalīties savos piedzīvojumos," viņa uzsver.

Sofijas nākotnes plāni

Lai arī šī pieredze ir bijusi grūta, Sofija turpina strādāt pie saviem personīgajiem un profesionālajiem mērķiem, cenšoties iedvesmot citus caur saviem sociālajiem tīkliem. Viņa turpinās dalīties ar savu ceļu un cer, ka viņas stāsts var palīdzēt citiem atrast cerību un spēku grūtajos brīžos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas