Ukraiņu vārtsargs Luņins līdz 2028. gadam pagarina līgumu ar Madrides "Real"

Luņins turpinās spēlēt "Real" komandas sastāvā

Ukrainas izlases vārtsargs Andrijs Luņins ir oficiāli pagarina līgumu ar Madrides "Real" līdz 2028. gadam. Šī jauno triju gadu vienošanās tiek uzskatīta par būtisku soli, ņemot vērā Luņina sniegumu un nozīmi komandas sastāvā. Līguma pagarināšana nāk pēc tam, kad tika panākta mutiska vienošanās jau pagājušās sezonas izskaņā.

Luņina loma komandas sastāvā

Luņins ir pierādījis sevi kā vienu no izcilākajiem vārtsargiem Spānijā, un viņa jaunais līgums apliecina uzticību, ko Madrides "Real" vadība attiecina uz viņa talantu. Ne tikai viņš ir svarīgs vārtsargs, bet arī komandas garīgais līderis, kas palīdzējis sasniegt labus rezultātus gan vietējā, gan starptautiskā mērogā.

Komandas treneru un vadības komentāri

Madrides "Real" treneri ir izteikušies par Luņina lomu komandas attīstībā. Viņi norādījuši, ka viņa talants un apņēmība ir veiksmes atslēga, un ir priecīgi, ka viņš turpinās uzticēties kluba vērtībām. "Andrijs ir izcils vārtsargs un reizē lielisks cilvēks. Mēs esam priecīgi turpināt darbu kopā," raksturojis viens no komandas treneriem.

Lūkot uz nākotni

Pagarinātā līguma ietvaros Luņins cer ne tikai turpināt attīstīt savas prasmes, bet arī palīdzēt "Real" sasniegt jaunas augstienes. Fani un eksperti ar nepacietību gaida, kā šis darījums ietekmēs komandas sniegumu tuvākajos gados, it īpaši ņemot vērā viņa potenciālu kļūt par vienu no pasaules labākajiem vārtsargiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas