• 2024. gada 1. oktobris 10:01
  • Delfi
  • 9

"Un tad es nopirku vecu motociklu…" Pludmales volejbolists Finsters negaidīti atrod sevi citā sporta veidā

Izvēle, kas maina dzīvi

Nesen Rihards Finsters, viens no izcilākajiem Latvijas pludmales volejbola sportistiem, pieņēma lēmumu, kas mainījis viņa dzīvi. Pabeidzis aktīvās sportista gaitas, Finsters nolēma pievērsties trenera darbam. Viņš ne tikai trenēja Latvijas vadošo pludmales volejbola duetu un jaunus talantus, bet arī guva panākumus, kļūstot par gada labāko treneri. Taču pat pēc tāda veiksmīga profesionālā ceļa viņa "iekšējais sportists" nepadevās.

Motocikls kā jaunas dzīves simbols

Saistībā ar grūtajiem Covid-19 laikiem, kad aizvien vairāk cilvēku cīnījās ar emocionālām grūtībām, Finsters saprata, ka ir laiks veikt izmaiņas savā dzīvē. Viņš pieņēma lēmumu – nopirkt motociklu. Šī izvēle ieviesusi mazu sajūtu deva, kas saistīta ar klasisku pusmūža krīzi, un Finstera sieva pat esot smejusi par šo lēmumu. Tomēr tas izrādījās tikai sākums.

Panākumi rallijreidā

Pirms dažām nedēļām, piedaloties starptautiskajā rallijreidā "Dinaric Rally" Horvātijā, Finsters pierādīja, ka viņa lēmums nebija nejaušs. Latvijas sportists izcīnīja pirmo vietu, kļūstot par čempionu. Šis panākums ne tikai apliecina viņa sportisko garu, bet arī norāda uz jauniem izaicinājumiem, ar kuriem viņš ir gatavs tikt galā.

Jauni izaicinājumi – jauna dzīve

Riharda Finstera ceļš turpina attīstīties, un viņa pieredze rāda, ka nekad nav par vēlu izmainīt savu dzīvi un pievērsties jauniem izaicinājumiem. No pludmales volejbola zvaigznes, kas trenē citus, līdz rallijreida čempionam – Finsters pierāda, ka cilvēka potenciāls ir bezrobežu. Tagad, sēžot uz motocikla un griežot rokturī, viņš ne tikai izbauda brīvību, bet arī atkal piedzīvo sacensību garu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas