• 2024. gada 20. jūlijs 11:48
  • TV3
  • 12

Uzaudzis uz ātrajiem ceļiem. "M‑Sport Ford" vadītājs par sadarbību ar Sesku un Latvijā pieredzēto

Uzaudzis uz ātrajiem ceļiem

Pasaules rallija čempionāta 2024. gada sezona turpina veidot emocionālus mirkļus, un viens no spilgtākajiem ir Mārtiņš Sesks, kura sniegums ir apbrīnojams. Liepājnieks, kurš uzskata, ka ir uzaudzis uz ātrajiem ceļiem, ir pierādījis savu meistarību, sacenšoties ar pasaules labākajiem rallija braucējiem.

Mārtiņš Sesks un "M-Sport Ford" komanda

Sesks, braucot "M-Sport Ford" sagatavotā automašīnā, šajā posmā ir izcīnījis otro vietu pēc astoņiem ātrumposmiem. Viņa sniegums ir ne tikai apbrīnojamā ziņā, bet arī iedvesmojošs gan faniem, gan jaunajiem rallija entuziastiem. Sesks ir divu etapu nepārspēts uzvarētājs, kas apliecina viņa spēju izturēt drukātu konkurenci un saglabāt kontroli sarežģītajos apstākļos.

Interese par sadarbību un attiecībām

"M-Sport Ford" vadītājs izteicis augstu novērtējumu par Seska darbu un klātbūtni komandā. Viņš uzsver, ka sadarbība ar vietējiem pilotiem kā Sesks ir būtiska, lai attīstītu talantīgos braucējus un veicinātu rallija popularitāti Latvijā. "Mārtiņš ir ne tikai talantīgs braucējs, bet arī spēcīgs komandas spēlētājs," piebilst komandas vadītājs.

Latvijā pieredzētais

Rallija posms Latvijā ir ne tikai sacensības, bet arī iespēja rādīt pasaules līmeņa talantus. Seska sasniegumi ir apliecinājums Latvijas rallija tradīcijām un potenciālam nākotnē. Ar katru sacensību viņš pierāda, ka Latvija ir ne tikai skaistas ainavas, bet arī mājas izciliem braucējiem, kuri var uzsist uz pasaules skatuves. Mārtiņš Sesks un "M-Sport Ford" komanda ir norādījusi uz nākotnes iespējām un potenciālu, un mēs visi ceram uz turpmākiem panākumiem šajā aizraujošajā sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas