• 2024. gada 26. jūlijs 19:20
  • LSM
  • 4

Uzņēmējus aicina nenokavēt Sēlijas poligona būvniecību

Interese par Sēlijas poligonu pieaug

Sēlijas poligona būvniecība turpinās, un ar atmežošanas darbiem sāk iezīmēties pirmās šī projekta aprises. Jaunas iespējas radījusi ne tikai vietējo iedzīvotāju interese, bet arī uzņēmēju aktīva iesaistīšanās. Aizsardzības ministrijas un Nacionālo bruņoto spēku pārstāvji tikās ar uzņēmējiem Sunākstē, sniedzot informāciju par turpmākajām iespējām un izaicinājumiem.

Uzņēmēju bažas par konkurenci

Tikšanās laikā uzņēmēji pauda savas bažas par to, ka varētu tikt izkonkurēti no iepirkumu procesa, ja nesekos līdzi būvniecības un piegādes grafikiem. Lauksaimnieki, ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji un citi vietējie uzņēmumi cer aktīvi piedalīties iepirkumos, tomēr šāda situācija var radīt ne tikai finansiālas, bet arī sociālas sekas pašvaldībai.

Valodas zināšanu nozīme

Vēl viens akcentēts jautājums ir nepieciešamība atbilst angļu valodas prasībām. Daudzi uzņēmēji atzīst, ka ir jāiegulda finanses un laiks valodas prasmju uzlabošanā, lai spētu efektīvi piedalīties iepirkumos. “Mums ir svarīgi, lai kvalitāte un piegādes termiņi netiktu apdraudēti, tāpēc mēs jūtam nepieciešamību apmācīt savus darbiniekus,” teica vietējais uzņēmējs.

Kvalitāte kā galvenais kritērijs

Uzņēmēji uzsvēra, ka ne tikai pakalpojumiem un precēm, piemēram, kebabiem, jābūt kvalitatīviem, bet arī visam, kas tiks piedāvāts Sēlijas poligonā. Kvalitāte ir galvenais kritērijs, kas varētu palīdzēt nodrošināt vietējo uzņēmumu izdzīvošanu un konkurences spēju šajā projekts.

Aicinājums rīkoties tūlīt

Aicinājums uzņēmējiem ir skaidrs: nenokavējiet iespēju piedalīties Sēlijas poligona būvniecībā. Līdz ar mērķtiecīgu rīcību un aktīvu iesaisti, vietējie uzņēmēji var nodrošināt ne tikai savu finansiālo labklājību, bet arī veidot spēcīgu, saliedētu kopienu, kas būs spējīga konkurēt lielākas struktūras ietvaros.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas