"Uzņēmos cīnīties, taču nedaudz pietrūka" - Skujiņš pēc "koka" medaļas neko nenožēloRiteņbraukšana
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 29. septembris 19:03
  • Delfi
  • 8

"Uzņēmos cīnīties, taču nedaudz pietrūka" - Skujiņš pēc "koka" medaļas neko nenožēlo

Skujiņa noskaņojums pēc čempionāta

Latvijas riteņbraucējs Toms Skujiņš pēc piedalīšanās pasaules čempionātā izteicies, ka, neskatoties uz to, ka palicis bez medaļas, viņš nekādos apstākļos nenožēlo savu izvēlēto stratēģiju. Sarunā ar “Eurosport” Skujiņš uzsvēra, ka skatījies uz sacensībām ar apņēmību cīnīties, pat ja beigās bijušas tikai “koka” medaļas.

Godīgas sacensības un azarts

Skujiņš dalījās savās pārdomās par sacensību dinamiku un citiem sportistiem, kas piedalījās čempionātā. Viņš atzīmēja, ka bija liels azarts un sacensība, un, lai gan rezultāts nebija tāds, kādu viņš vēlējās, pieredze viņam ir nenovērtējama. “Uzņēmos cīnīties, taču nedaudz pietrūka,” atzina Skujiņš.

Stratēģijas loma

Stratēģija, kuru Skujiņš izvēlējās, tika rūpīgi plānota un orientēta uz maksimālu sniegumu sacensību laikā. Viņš uzsver, ka katra lēmuma pieņemšana sacensību laikā ir izšķiroša, un viņš nebija gatavs atkāpties no sava plāna, pat ja tas nebeidzās ar medaļu. Toms norādīja, ka ir svarīgi mācīties no pieredzes un turpināt attīstīties nākamajā sezonā.

Nākotnes plāni

Pēc pasaules čempionāta Skujiņš ir motivēts turpināt cīnīties un attīstīties kā sportists. Viņš jau skatās nākotnē un plāno koncentrēties uz jauniem mērķiem, cerot uz labākiem rezultātiem. “Es uzskatu, ka man ir viss nepieciešamais, lai atgrieztos vēl spēcīgāk,” piebilda sportists, apliecinot savu apņēmību un ticību saviem spēkiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas