Uztura speciāliste Lizete Puga kopā ar kustību "Ēstprieks" rada unikālu grāmatu bērniemĒstprieks
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 27. septembris 10:32
  • TV3
  • 16

Uztura speciāliste Lizete Puga kopā ar kustību "Ēstprieks" rada unikālu grāmatu bērniem

Jauns solis uz veselīgu uzturu bērniem

Veselīga uztura kustība "Ēstprieks" kopā ar Bērnu slimnīcas uztura speciālisti Lizeti Pugu ir laidusi klajā unikālu projektu — "Veselīgo uzdevumu grāmatu". Šī grāmata ir veidota ar mērķi aicināt ģimenes pievērst to uzmanību veselīga uztura paradumiem, uzsverot to nozīmību ikdienas dzīvē.

Aizraujoša pieeja veselīgam uzturam

"Veselīgo uzdevumu grāmata" ir ne tikai izglītojoša, bet arī ārkārtīgi aizraujoša. Tā sniedz ģimenēm iespēju kopā ar bērniem izzināt veselīga uztura paradumus spēļu veidā. Grāmata ir bagāta ar interaktīvām aktivitātēm, kas palīdz bērniem saprast, kāpēc ir svarīgi ēst veselīgi un kādi ir pilnvērtīgu un sabalansētu maltīšu ieguvumi.

Nozīmīga ieguldījuma veidošana

Lizete Puga uzsver, ka bērnu veselība ir visu vecāku prioritāte, un veselīgs uzturs ir to pamatā. "Šī grāmata ir tikai sākums ceļojumam uz veselības uzlabošanu, un mēs ceram, ka tas mudinās ģimenes pievērst lielāku uzmanību tam, ko viņi ēd," viņa saka. Grāmata pievērš uzmanību arī uzturvielu dažādībai, pamatojot, kādēļ katrai šķirnei ir sava loma bērnu attīstībā.

Aicinājums uz aktīvu iesaistīšanos

Kustība "Ēstprieks" aicina visas ģimenes pievienoties šai veselīga dzīvesveida kustībai un aktīvi ieviest veselīga uztura paradumus savas ikdienas gaitās. Grāmata ir pieejama visiem interesentiem, un tās mērķis ir veicināt izpratni par veselīgu pārtiku jau no mazotnes. Iesaistoties šajā iniciatīvā, mēs visi varam, kopīgi rūpējoties par nākotnes veselību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas