Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!Foto
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 4. maijs 17:14
  • NRA
  • 24

Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadiena

Šogad Vecrīgā notiks īpaša akcija, kas veltīta Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas gadadienai. Pasākums tiks organizēts, lai godinātu šo svarīgo vēsturisko notikumu un atzīmētu Latvijas valsts neatkarību.

"Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!" akcija

Viena no galvenajām aktivitātēm, kas notiks Vecrīgā, būs ikgadējā akcija "Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!". Šajā akcijā ikviens aicināts uzvilkt tradicionālus Latvijas tautas tērpus, lai parādītu cieņu pret Latvijas kultūru un vēsturi.

Piedalīšanās akcijā

Ja vēlies piedalīties akcijā "Uzvelc tautas tērpu par godu Latvijai!", nebūs nepieciešams daudz - pietiks vienkārši uzvilkt vai iznomāt kādu no tradicionālajiem Latvijas tautas tērpiem un ierasties Vecrīgā. Būs iespējams arī apskatīt citas kultūras aktivitātes un koncertus, kas norisināsies šajā dienā. Šis pasākums būs lieliska iespēja svinēt Latvijas valsts neatkarību kopā ar saviem līdzcilvēkiem, atcerēties svarīgo vēsturisko notikumu un izteikt cieņu Latvijas kultūrai. Tieši tāpēc aicinām visas interesentus piedalīties akcijā un rādīt atbalstu Latvijas valstij un tautai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas