• 2024. gada 5. augusts 14:32
  • Delfi
  • 8

Vaičule: dabūju trūkties

Vaičules dalība Parīzes olimpiskajās spēlēs

Latvijas sprintere, skreiot 400 metrus, piedalījās Parīzes olimpisko spēļu priekšsacīkstēs, kur neizdevās uzreiz iekļūt pusfinālā. Tomēr, kā atzina sportiste, viņa ir gandarīta par savu sniegumu un sasniegto rezultātu.

Otrs labākais karjeras rezultāts

Kaut arī ceļš uz pusfinālu neizdevās, Vaičule lepojas ar savu panākumu, jo viņas rezultāts šajās sacensībās ir otrais labākais karjerā. Sarunā ar žurnālistiem viņa uzsvēra, ka šis sasniegums liecina par viņas smago darbu un apņemšanos šajā sporta veidā.

Gandarījums un prieks par sasniegto

“Es jūtos gandarīta par savu sniegumu," sacīja Vaičule. “Dabūju trūkties un sapratu, ka katrs solis ir svarīgs. Šī pieredze noteikti man dos spēku turpmākajās sacensībās." Viņa pauda apņēmību turpināt strādāt pie saviem mērķiem un neapstāties pie sasniegtā.

Nākotnes perspektīvas

Pavērsot skatu nākamajiem mērķiem, sprintere izteicās par vēlmi nākotnē piedalīties vēl augstākā līmenī. “Es vēlētos izmēģināt savus spēkus citās sacensībās un izmantot šo pieredzi, lai uzlabotu savus rezultātus,” piebilda Vaičule. Viņas apņēmība un neatlaidība sola lielas cerības Latvijas vieglatlētikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas