Vāja trešā ceturtdaļa liedz Latvijas U18 basketbolistiem turēt līdzi SerbijaiBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vāja trešā ceturtdaļa liedz Latvijas U18 basketbolistiem turēt līdzi Serbijai

Latvijas U18 basketbolisti piedzīvo otro zaudējumu čempionātā

Latvijas U18 basketbola izlase, kuras galvenais treneris ir Kristaps Pīternieks, otrajā spēlē Eiropas U18 čempionātā, kas norisinās Tamperē, nespēja apsteigt Serbijas vienību, piedzīvojot zaudējumu ar 82:93. Šī neveiksme nostiprinājusi izlases apņēmību uzlabot sniegumu turpmākajās spēlēs.

Vāja trešā ceturtdaļa izšķir spēles likteni

Spēles iznākumu lielā mērā noteica vāja trešā ceturtdaļa, kurā Latvijas komanda nespēja gūt pietiekamu punktu skaitu, tādējādi ļaujot Serbijai palielināt pārsvaru. Lai gan pirmās divas ceturtdaļas izvērtās diezgan līdzīgas, Latvijas jaunie basketbolisti nespēja noturēt koncentrāciju un radošumu, kas noveda pie šī būtiskā krituma.

Ceļš uz uzvaru

Treneris Kristaps Pīternieks pēc spēles norādīja uz nepieciešamību analizēt un uzlabot trešās ceturtdaļas sniegumu. Viņš uzsvēra, ka komanda joprojām ir spējīga cīnīties, un uzsvaru jāliek uz savas spēles kvalitātes uzlabošanu. "Pienācis laiks apkopot domas un paskatīties uz to, kā varam kļūt labāki," sacījis Pīternieks.

Nākamais izaicinājums un cerības

Latvijas U18 izlase nākamajā spēlē mērosies spēkiem ar citu spēcīgu komandu, un sagatavošanās procesā noteikti tiks ņemta vērā šī spēle pret Serbiju. Komanda turpina strādāt pie stratēģijām un treniņiem, cerot, ka nākamajā mačā izdosies parādīt labāku sniegumu un pacelt morāli pēc diviem sāpīgiem zaudējumiem. Fani un atbalstītāji joprojām tic Latvijas jauniešu potenciālam, un visi gaida pozitīvākas ziņas no nākamajām spēlēm.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas