Valmieras "Fēniksam" Latvijas regbija čempionāta bronza

Fēnikss izcīna bronzas medaļas Latvijas čempionātā

Pagājušajā nedēļas nogalē Brenguļu sporta centrā “Kaimiņi” Latvijas regbija klubs “Fēnikss” no Valmieras svinēja nozīmīgu uzvaru, pārspējot Rāmavas “Lāčus” ar rezultātu 33:9. Šī uzvara ne tikai ļāva komandai svinēt panākumu, bet arī nodrošināja bronzas medaļas Latvijas regbija čempionātā.

Fēnikss – stabils spēlētājs Latvijas regbija arēnā

Šī ir trešā reize, kad Valmieras “Fēnikss” izcīna bronzas medaļu Latvijas sacensībās, pierādot, ka komanda ir kļuvusi par stabilu spēlētāju Latvijas regbija arēnā. Pateicoties konsekventai un mērķtiecīgai spēlei, klubs ir spējis iekarot vietu starp labākajām komandām valstī.

Panākumu pamatā stāv komandas gars

“Fēnikss” komanda ir izcēlusies ne tikai ar individuālu spēlētāju talantu, bet arī ar kopīgu komandas garu un sadarbību. Spēlētāji ir ieguldījuši lielu darbu un centību, lai sasniegtu šos rezultātus, un tā ir stiprinājusi viņu saikni gan laukumā, gan ārpus tā.

Nākotnes mērķi un izaicinājumi

Pēc šī panākuma “Fēnikss” noteikti turpinās cīnīties par augstākām godalgām un jauniem izaicinājumiem nākamajās sezonās. Komanda cer uz jauniem talantiem, kas varētu pievienoties sastāvam un palīdzēt sasniegt vēl augstākus panākumus Latvijas regbija čempionātā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas