Varēja palikt nevaldāma – Sesks atklāj, ka WRC posmā Čīlē viņa auto bijušas neredzamas problēmasCiti/Motoru sports/Aizmugure
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 3. oktobris 16:40
  • Delfi
  • 7

Varēja palikt nevaldāma – Sesks atklāj, ka WRC posmā Čīlē viņa auto bijušas neredzamas problēmas

Tehniskās ķibeles WRC posmā Čīlē

Pasaules rallija čempionāta (WRC) posms Čīlē atnesa ne tikai sacensību prieku, bet arī vairākas tehniskas ķibeles Mārtiņa Seska ekipāžai. Kā ziņots, divas mīkstas riepas un atdalījies antispārns bija acīmredzamas problēmas, kas tika novērotas ikvienam, kurš sekoja līdzi sacensībām. Tomēr, kā sportists atklāja raidījumā "Aizmugure", aiz šīm redzamajām ķibelēm slēpjas arī citas, daudz bīstamākas problēmas.

Neredzamās problēmas auto stūrē

Sestdienas pēdējā ātrumposmā, kā atzīst Sesks, viņa automašīna sāka izrādīt nesaprotamas problēmas ar stūri — tā bloķējās, radot risku ne tikai sacensību iznākumam, bet arī pilotam. Izrādās, ka šo bīstamo situāciju izraisījis vaļīgs gultnis, kas, ja tas atdalītos pilnībā, varētu padarīt auto par nevaldāmu. Šāda veida tehniskie traucējumi rallijā var būt letāli, tāpēc Seska atklājums noteikti liek pārdomāt par automašīnu tehnisko stāvokli sacensību laikā.

Mediju uzmanība un nākotnes plāni

Runājot par mediju uzmanību, Mārtiņš Sesks atklāj, ka ir pieradis pie lielāka spiediena, taču šobrīd viņam ir svarīgi koncentrēties uz savu sniegumu un nākotnes plāniem WRC sacensībās. Policijas un mediju uzmanība var būt ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja, un sportists ir apņēmības pilns izmantot šo atpazīstamību savā labā, lai nākotnē vēl labāk sekmētu savu karjeru un attīstītu savas prasmes. Seska patriotisms un apņēmība noteikti piešķir papildu krāsu viņa dalībai šajā augstākā līmeņa rallijā, un fani būs priecīgi sekot līdzi, kādu ceļu viņš izvēlēsies nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas