• 2024. gada 3. septembris 13:15
  • Delfi
  • 9

"Varēju būt miris" – Porziņģa bijušais komandas dalās pārdzīvojumā par narkotiku atkarību

Porziņģa komandas biedrs dalās savā pieredzē

Bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne un Dalasas "Mavericks" centra spēlētājs Vilijs Kolijs-Steins nesen atklāja savus grūtības un pārdzīvojumus, kas saistīti ar narkotiku atkarību. Viņa stāsts ir skarbs, tomēr tam ir milzīga nozīme gan viņam pašam, gan citiem, kas šajā situācijā varētu atrasties.

Narkotiku ietekme uz karjeru

Kolijs-Steins savā intervijā skaidroja, ka viņa atkarība bija tik dziļa, ka viņš izmantoja narkotikas pat treniņu laikā. Šādas uzvedības dēļ viņš tika spiests pamest komandu personisku iemeslu dēļ, kas vēlāk būtiski ietekmēja viņa karjeru NBA. "Tikpat labi šobrīd varēju būt miris," atzīst sportists, uzsverot, cik tuvu viņš bija pašiznīcības robežai.

Pārdzīvotās grūtības un izsistā pārliecība

Kolijs-Steins savus pārdzīvojumus dalās ar plašu auditoriju, cerot, ka viņa stāsts palīdzēs citiem saprast narkotiku atkarības patieso ietekmi uz dzīvēm. Viņš uzsvēra, ka, neskatoties uz grūtībām, ir izdevies atrisināt savas problēmas un atgriezties pie sporta. "Es apzinos, ka ir cilvēki, kuriem var būt līdzīgas situācijas, un es vēlos, lai viņi zinātu, ka ir cerība," viņš piebilda.

Atskaņas no sabiedrības

Šie atklājumi ir izsaukuši plašu rezonansi ne tikai basketbola kopienā, bet arī plašākā sabiedrībā. Daudzi līdzjutēji un citi sportisti ir izteikuši atbalstu Kolijam-Steinam, slavējot viņa drosmi dalīties ar šiem personiskajiem pārdzīvojumiem. Viņš ir kļuvis par simbolu cīņai pret atkarību, pierādot, ka ikvienam ir iespēja pārvarēt savas grūtības un atrast ceļu uz veselību un laimi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas