"VEF Rīga" Sanona iedvesmota Tallinā izcīna sesto uzvaru LIBL sezonāBasketbols
Foto un virsraksts: Delfi

"VEF Rīga" Sanona iedvesmota Tallinā izcīna sesto uzvaru LIBL sezonā

VEF Rīga turpina uzvaru sēriju

Trešdien, 1. novembrī, "VEF Rīga" komanda izcīnīja savu sesto uzvaru "Optibet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) sezonā, kad izbraukuma spēlē pārspēja Tallinas "TalTech"/"Alexela" ar rezultātu 93:80. Šī uzvara apstiprina Rīgas komandas spēku un apņēmību šajā sezonā.

Spēles analīze

Pirmajās četrās ceturtdaļās "VEF Rīga" demonstrēja pārliecinošu spēli. Pirmajā ceturtdaļā komanda ieguva nelielu pārsvaru ar 19:15, taču sekojošajās ceturtdaļās Rīgas basketbolisti palielināja savu vadību ar katru minūti. Otrajā ceturtdaļā "VEF Rīga" izpildīja vairākus rezultatīvus metienus, un līdz lielajam pārtraukumam rezultāts bija 42:33.

Trešā ceturtdaļa - uzvaras pamats

Trešā ceturtdaļa kļuva par izšķirošo, kad "VEF Rīga" spēja izsist "TalTech"/"Alexela" aizsardzību ar saviem ātrajiem uzbrukumiem un precīzajiem metieniem. Šajā periodā Rīgas komanda guva 29 punktus, izveidojot 21 punktu pārsvaru, kas kalpoja kā būtisks pamats turpmākajai spēles gaitai. Noslēdzoties trešajai ceturtdaļai, rezultāts bija 71:51 Rīgas labā.

Tallinas komandas atspēlēšanās mēģinājums

Lai gan "TalTech"/"Alexela" pēdējā ceturtdēļā mēģināja atgūties, gūstot 29 punktus, tomēr "VEF Rīga" uzbrukums un aizsardzība bija pārāk spēcīga, lai ļautu pretiniekiem nopietni apdraudēt uzvaru. Beigās rezultāts noslēdzās ar 93:80 "VEF Rīga" labā, kas nozīmē, ka komanda turpina uzvarēt LIBL sezonā.

Nākamie izaicinājumi

Ar šo uzvaru "VEF Rīga" nostiprina savu pozīciju turnīra tabulā. Komandai ir vēl daudz darba priekšā, taču šī uzvara Tallinā noteikti sniedz papildus motivāciju. Nākamajā nedēļā "VEF Rīga" sagaida citas spēcīgas komandas, un līdz ar to katrs mačs būs svarīgs cīņā par titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas