"VEF Rīga" uzvar Tallinā un izvirzās Latvijas-Igaunijas līgas galvgalīSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"VEF Rīga" uzvar Tallinā un izvirzās Latvijas-Igaunijas līgas galvgalī

VEF Rīga dominē Tallinā

Trešdien, 25. oktobrī, Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) notika aizraujoša izbraukuma spēle, kurā "VEF Rīga" pārspēja Tallinas "TalTech"/"Alexela" ar rezultātu 93:80. Rīgas komanda līdz ar šo uzvaru izvirzās līgas galvgalī, demonstrējot pārliecinošu sniegumu visās četrās ceturtdaļās.

Spēles gaita

Spēle sākās ar blīvu un konkurētspējīgu cīņu, bet VEF Rīga ātri ieguva iniciatīvu. Pirmajā ceturtdaļā rīdzinieki veica uzsvaru uz aizsardzību, ierobežojot Tallinas spēlētājus un noslēdzot ceturtdaļu ar rezultātu 19:15. Otrajā ceturtdaļā “VEF Rīga” palielināja savu pārsvaru, gūstot 23 punktus pret "TalTech" 18, un puslaikā vadība bija 42:33.

Trešā ceturtdaļa - izšķirošā

Trešā ceturtdaļa izrādījās izšķiroša, jo VEF Rīga parādīja savu meistarību un izteikti pārliecinošu sniegumu uzbrukumā. Ar 29 gūtajiem punktiem un tikai 18 zaudētajiem, komanda izrāva priekšrocību līdz 71:51. Šī ceturtdaļa patiesi parādīja VEF Rīga spēlētāju komandu sadarbību un taktiskiem risinājumiem, kas nostiprināja viņu vadību.

Noslēdzošā ceturtdaļa un uzvara

Pēdējā ceturtdaļā Tallinas komanda centās samazināt rezervi, gūstot 29 punktus, taču VEF Rīga visā spēles gaitā saglabāja kontroli un noslēdza maču ar 93:80 uzvaru. Ar šo triumfu Rīgas komanda apliecināja savas augstās ambīcijas šī gada turnīrā un izvirzījās Latvijas-Igaunijas līgas galvgalī.

Skats uz nākotni

VEF Rīga nākamajā spēlē turpinās cīņu par līderpozīciju, un šī uzvara Tallinā ir būtisks solis ceļā uz finālo posmu. Komandas faniem ir iemesls būt optimistiskiem, jo sniegums un komandas gars liecina par iespēju izcīnīt titulu šajā sezonā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas