• 2024. gada 19. jūlijs 10:23
  • Delfi
  • 13

Vēlreiz izsolīs ēku, kurā atrodas veikals "Santa un Barbara"

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" atkārtoti izsolīs ēku Brīvības ielā

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) ir nolēmusi atkārtoti izsolīt ēku Brīvības ielā, kurā atrodas iecienītais veikals "Santa un Barbara". Izsolē ir noteikta 1,53 miljonu eiro sākumcena, kas padara šo īpašumu par vienu no vērtīgākajiem nekustamajiem īpašumiem Rīgā.

Jaunā īpašuma izsolē piedalīsies potenciālie iegādātāji

Saskaņā ar paziņojumu, izsolē par šo ēku varēs piedalīties gan privātpersonas, gan uzņēmumi, kuriem ir interese iegādāties nekustamo īpašumu centrālajā Rīgas rajonā. Šis būs lielisks iespēja iegūt jaunu biznesa vai investīciju objektu mūsdienīgā ēkā ar lielisku atrašanās vietu.

Izsoles datums un nosacījumi

Atbilstoši oficiālajam paziņojumam, izsole par ēkas "Santa un Barbara" iegādi notiks elektroniski, un visi interesenti varēs piedalīties, norādot savus piedāvājumus. Interesentiem būs jāievēro izsoles noteikumi un jānodrošina pietiekami finansiālie līdzekļi, lai varētu piedalīties konkurencē un iegādāties šo vērtīgo īpašumu.

Secinājums

Izsole par ēkas "Santa un Barbara" iegādi ir lielisks notikums nekustamā īpašuma tirgū Rīgā. Ar savu labo atrašanās vietu un moderno ēkas dizainu, šis objekts piesaistīs daudzus potenciālos iegādātājus, kuriem ir interese ieguldīt nekustamajos īpašumos Latvijas galvaspilsētā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas