Veršakovs: "Daudz kļūdu un neiemestu metienu no sešiem metriem"

Zaudējuma iemesli pret "Dragūnas"

Pēc zaudējuma Baltijas handbola līgā pret Klaipēdas "Dragūnas" komandu ZRHK “Tenax Dobele” galvenais treneris Sandris Veršakovs norādīja uz vairākiem būtiskiem faktoriem, kas noveda pie neveiksmes. Veršakovs uzsvēra, ka komandai bija daudz kļūdu un neizmantotu metienu no sešiem metriem, kas būtiski ietekmēja spēles iznākumu.

Metienu efektivitāte kā galvenais faktors

Treneris Veršakovs skaidroja, ka komanda nespēja realizēt izdevības, kas radās spēles laikā. "Daudzas reizes atradāmies izdevīgās pozīcijās, taču neiemesti metieni no sešiem metriem ir milzīgs trūkums," sacīja treneris. Šīs problēmas, viņaprāt, bija izšķirošas, lai komanda neatgrieztos spēlē un neatjaunotu rezultātu.

Arī citi treneri piedalās diskusijā par zaudējumiem

Ne tikai Veršakovs runāja par zaudējuma iemesliem. Murjāņu sporta ģimnāzijas komandas galvenais treneris Arnolds Straume atzīmēja, ka Viļņas “VHC Šviesa” handbolistiem raksturīga metienu neefektivitāte arī viņu spēļu kontekstā. "Pievīlusi metienu realizācija ir problēma, ar kuru saskaramies visā līgā," uzsvēra Straume, izceļot nepieciešamību uzlabot komandas metienu prasmes.

Nākotnes izredzes

Abu treneru komentāri iezīmē būtisku mācību momentu – handbolā metienu precizitāte ir ne mazāk svarīga kā aizsardzība. Paredzams, ka tuvākajās spēlēs abas komandas smagi strādās, lai uzlabotu šos aspektus un gūtu panākumus Baltijas handbola līgā. Veršakovs un Straume ir apņēmušies strādāt pie šīm problēmām, lai turpmāk būtu konkurēt spējīgāki laukumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas