Veršakovs: "Esam pretinieku izjutuši un gatavi revanšēties"Handbols
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Veršakovs: "Esam pretinieku izjutuši un gatavi revanšēties"

Veršakovs dalās ar priekšnojautām

Latvijas un Baltijas čempionvienība “ZRHK Tenax Dobele” tuvākajās dienās dosies uz Trebiņu, lai cīnītos par iespēju iekļūt Eiropas kausa izcīņas 3. kārtā. Komandas kapteinis Aleksandrs Veršakovs ir pārliecināts par savas komandas gatavību atmaksātie pretiniekiem, norādot, ka ekipāža ir sajutusi sava konkurenta spēku un esam gatavi revanšēties.

Par gaidāmajām spēlēm

Dobeles handbola komanda izbrauks pret Bosnijas un Hercegovinas klubu “RK Leotar”. Šīs divas spēles ir izšķirošas, un komandai nepieciešams parādīt savu labāko sniegumu, lai nodrošinātu vietu nākamajā kārtā. Veršakovs uzsver: “Esam izanalizējuši iepriekšējās spēles un zinām, kādā veidā varam apsteigt mūsu pretiniekus.”

Treniņi un sagatavošanās process

Pēdējās nedēļas laikā “ZRHK Tenax Dobele” intensīvi strādājusi treniņos, cenšoties uzlabot gan individualās prasmes, gan komandas sadarbību. Veršakovs apgalvo, ka komanda ir apņēmības pilna un motivēta, kas ir būtiski, lai sasniegtu izvirzītos mērķus.

Atbalsts no līdzjutējiem

Komanda sagaida arī lielu atbalstu no līdzjutējiem, kuri ir svarīgs spēka avots. Veršakovs piebilst, ka līdzjutēju klātbūtne un atbalsts palīdz sportistiem justies drošāk un sniegt labāku sniegumu asākajos brīžos.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Ja Dobelei izdosies iekļūt Eiropas kausa izcīņas 3. kārtā, tas būtu liels sasniegums un motivācijas avots turpmākajām cīņām. Veršakovs ir pārliecināts, ka komanda spēs uzvarēt un sagādāt saviem līdzjutējiem prieku. "Mēs esam labi sagatavojušies, tagad ir laiks pierādīt, ka savas ambīcijas varam īstenot uz laukuma," saka Veršakovs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas