Victoria’s Secret eņģeļi atgriežas. Ar ko nav apmierināti kritiķi?Izklaide
Foto un virsraksts: PRESS

Victoria’s Secret eņģeļi atgriežas. Ar ko nav apmierināti kritiķi?

Victoria’s Secret apakšveļas šova atgriešanās

Victoria’s Secret apakšveļas šovs, kas gadu gaitā bija kļuvis par globāli atpazīstamu zīmolu simbolu, pēc sešu gadu pārtraukuma atgriezies. Šis krāšņais pasākums pulcēja pasaules vadošās modeles un populārākās estrādes zvaigznes, radot jaunas cerības un sajūsmu fanu skaitā. Tomēr, neskatoties uz tērpiem un izpildījumiem, šoreiz šovs nav izpelnījies viennozīmīgi pozitīvas atsauksmes.

Kritika par vecām greznībām

Sākotnējā apjūsmojuma vietā ir parādījusies kritika, ka šova radošā komanda nav spējusi pietiekami pielāgoties aktuālajai kultūras un sociālajai videi. Kritiķi uzsver, ka tradicionālais, glamūrīgais stils, kas atspoguļo "eņģeļu" tēlu, vairs nesaskan ar mūsdienu skaistuma standartiem un sieviešu spēku. Vēl jo vairāk, daudzos sociālajos tīklos izskanējušas bažas par to, ka šāds pasākums var būt nepiemērots, ņemot vērā plaši izplatīto diskusiju par ķermeņa pozitivismu.

Sabiedrības reakcija un jauni pieejas

Izskanējušās bažas par uzvedību un attēlošanu šovā ir mudinājušas organizatorus meklēt jaunus ceļus, kā panākt līdzsvaru starp estētiku un mūsdienu prasībām. Sabiedrība arvien vairāk prasa, lai modes pasākumi atspoguļotu dažādību un iekļautu plašāku ķermeņu klāstu. Tas raisa jautājumu, vai Victoria’s Secret izdosies pielāgoties, lai atgūtu savu vietu tirgū, vai arī šis šovs paliks vienīgi pagātnes atmiņu stāsts.

Nākotnes perspektīvas

Laiks rādīs, vai Victoria’s Secret spēs atsākt savu ietekmi un veidot jaunu zīmolu identitāti, kas atbilst mūsdienu vērtībām un sieviešu vajadzībām. Līdz tam, mēs turpināsim sekot līdzi, kā šī zīmola stāsts attīstīsies, un vai tas pratīs pielāgoties mainīgajam pasaules skatījumam uz skaistumu un modes industriju.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz PRESS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas