Video: "(Bez)maksas sports": olimpisko spēļu finanses un SOK vieta Latvijas sportā"(Bez)maksas sports"
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: "(Bez)maksas sports": olimpisko spēļu finanses un SOK vieta Latvijas sportā

Video skaties šeit
```html

Raidījums “(Bez)maksas sports”: informatīvs ceļojums cauri sporta pasaulēm

Raidījums “(Bez)maksas sports” turpina savu ceļojumu, piedāvājot informatīvi analītiskus un izglītojošus stāstus par mūsdienu sporta jautājumiem. 12 sērijas ir veltītas svarīgākajām tēmām, kas ietekmē gan Latvijas, gan pasaules sportu. Šāgada 2. sezonas 1. epizode ir īpaša, jo tās tēma sakrīt ar gaidāmajām olimpiskajām spēlēm, kuras norisināsies Parīzē.

Diskusija par olimpisko spēļu nākotni

Īsi pirms olimpisko spēļu atklāšanas, Latvijas sporta funkcionāri un eksperti acumirklī pulcēsies diskutēt par olimpisko spēļu tagadni un nākotni. Raidījumā piedalīsies vadošie sporta pārstāvji, tostarp Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Raimonds Lazdiņš un Latvijas Peldēšanas federācijas prezidents Aivars Platonovs. Kā arī sporta žurnālisti Raimonds Rudzāts un Rolands Eliņš, kas sniegs profesionālu skatījumu uz dažādiem aspektiem.

No antīkās Grieķijas līdz mūsdienu biznesiem

Raidījuma diskusijā tiks aplūkoti sporta ideāli, kas radās antīkajā Grieķijā, un to attiecības ar mūsdienu biznesa projektiem. Vai Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) izveidotā sistēma varēs pastāvēt nākotnē? Kādas ir aktualitātes un izaicinājumi, ar kuriem saskaras Latvijas sportisti?

Mediju atbalsts un raidījuma producēšana

Raidījums saņem atbalstu no mediju atbalsta fonda, kas finansēts no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par raidījuma saturu atbild TV4, nodrošinot visaptverošu un uzticamu informāciju par sporta pasauli. Raidījuma vadītājs Jānis Celmiņš rosina diskusiju starp ekspertiem un skatītājiem, nodrošinot, ka katrs var gūt jaunas zināšanas un perspektīvas. ```

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas