Video: Centrāleiropas WRC posms noslēdzas ar dramatiskiem notikumiemMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Centrāleiropas WRC posms noslēdzas ar dramatiskiem notikumiem

Video skaties šeit

Centrāleiropas WRC posma noslēgums

Centrāleiropas WRC rallijs svētdien noslēdzās ar četriem dramatiskajiem ātrumposmiem, kas iepriecināja un satrauca autosportu mīlošos fanus. Kaut arī laika apstākļi bija labvēlīgi, sacensību dramaturģija nevienam neprasīja atlikt mestu aci uz savu ekrānu.

Ožjē kļūda un avārija

Sacensību pirmajā dopā Sebastjēns Ožjē, līdz tam turējis līderpozīciju, pieļāva kritisku kļūdu, kas ļāva saviem konkurentiem tuvoties. Pēc šīs neveiksmes Ožjē centās steidzīgi atgūt zaudēto laiku, tomēr tas beidzās ar avāriju priekšpēdējā ātrumposmā. Šis notikums kļuva par galveno pagrieziena punktu, kas izmainīja sacensību gaitu.

Ots Tanaka uzvara

Par galveno uzvarētāju šajā posmā kļuva Ots Tanaks, kura sniegums bija izcils, ļaujot viņam gūt vadību un nostiprināt savu pozīciju kopvērtējumā. Tanaks pierādīja savu meistarību un spēju izsisties no sarežģītām situācijām.

Noiviļa izredzes uz titulu

Tjerī Noivils, neskatoties uz to, ka izcīnīja trešo vietu, nespēja priekšlaicīgi nodrošināt WRC titulu šajā posmā. Viņa izredzes šosezon paliek neskaidras, un tuvāko sacensību gaita būs izšķiroša nākamajām cīņām par titulu.

Jaunā talanta avārija

Svētdienas sacensību laikā avarēja arī jaunais talants Sami Pajari, kas noteikti ietekmēja viņa turpmākās izredzes. Pajari ir izcēlies ar vairākiem solīgiem rezultātiem, un šāda neveiksme var liecināt par spiedienu, ar kuru jaunie sportisti saskaras šādā augsta līmeņa sacensībās. Centrāleiropas WRC posms sniedza daudz emociju un aizrautības, kas, bez šaubām, turpināsies arī nākamajās sacensībās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas