• 2024. gada 30. augusts 13:23
  • Delfi
  • 5

Video: Daugaviņš un Ābols pirms spēles ar Ukrainu "driftē" ar ledus tīrāmo mašīnu

Video skaties šeit

Intriga pirms kvalifikācijas spēles

Pirms piektdien gaidāmās 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas spēles, Latvijas hokeja izlases uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Rodrigo Ābols pievērsās neierastai aktivitātei. Iespējams, lai atbrīvotu nervus un radītu pozitīvu noskaņu, abi hokejisti iemēģināja “Arēnas Rīga” ledus tīrāmo mašīnu.

Driftēšana uz ledus

Video, kas ātri izplatījās sociālajos tīklos, parāda, kā Daugaviņš un Ābols izklaidējas uz ledus, veicot driftēšanas manevrus ar ledus tīrāmo mašīnu. Šāda veida aktivitātes ir neparastas hokeja pasaulē, tomēr tas ieviesis jautrību un odziņu pirms svarīgās spēles pret Ukrainu.

Noskaņa komandā

Šī drosmīgā pasākuma mērķis bija ne tikai izklaidēties, bet arī veicināt komandas saliedētību. Daugaviņš un Ābols parādīja, ka neraugoties uz gaidāmo spēli, viņi spēj atrast laiku mūsdienīgu un jautru aktivitāšu veikšanai.

Uzvara pār nervozitāti

Kā hokeja fani labi zina, nervozitāte pirms svarīgām spēlēm ir bieži sastopama parādība. Šāda veida radošas aktivitātes var kalpot kā efektīva metode, lai mazinātu spriedzi un uzlabotu spēlētāju garastāvokli. Ieraugot Daugaviņu un Ābolu, kas priecīgi "driftē" ar ledus tīrāmo mašīnu, mēs varam cerēt, ka viņu garastāvoklis saglabāsies arī laukumā.

Spēles gaidas

Kopumā, šis neierastais notikums parāda, ka Latvijas hokeja izlase ir gatava ne tikai sacensties, bet arī izklaidēties. Arī fani noteikti izbauda šādu radošu pieeju gaidāmās spēles sagatavošanā. Mēs visi ceram uz labiem rezultātiem un veiksmīgu sniegumu 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas spēlē pret Ukrainu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas