Video: Dzērājšofera brauciens beidzas ar lēcienu elektriskajā ganāKriminālziņas/Ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 20. septembris 15:29
  • Delfi
  • 10

Video: Dzērājšofera brauciens beidzas ar lēcienu elektriskajā ganā

Video skaties šeit

Incidenta apraksts

Trešdien, 18. septembrī, laikā, kad tika rīkota akcija "ROADPOL Drošības dienas", policijas darbinieki aizturēja dzērājšoferi, kurš, cenšoties aizmukt no likumsargiem, lēca elektriskajā ganā. Šis incidents, kas notika dienā, kad tika pievērsta īpaša uzmanība ceļu satiksmes drošībai, skaidri parāda, cik bīstama ir dzēršanu mašīnā kombinācija ar mēģinājumu izvairīties no policijas.

Citi pārkāpumi uz ceļa

Ne tikai šis negadījums piesaistīja policijas uzmanību. Pārbaudēs tika konstatēts, ka vairāki autovadītāji nebija piesprādzējušies. Turklāt vairākiem vadītājiem tika fiksēti gadījumi, kad viņi braukšanas laikā izmantoja mobilo telefonu. Šādi uzvedības modeļi apliecina, cik svarīgi ir ievērot ceļu satiksmes noteikumus, lai pasargātu ne tikai sevi, bet arī citus ceļu lietotājus.

Atsaucība uz notikumiem

Notikums ar dzērājšoferi un citi pārkāpumi liek aizdomāties par autovadītāju atbildību. Policija aicina visus autovadītājus būt apdomīgiem un ievērot drošības noteikumus, it īpaši laikā, kad tiek rīkoti pasākumi, kas vērsti uz ceļu satiksmes drošības uzlabošanu. Pasākumi kā "ROADPOL Drošības dienas" ir vērsti uz izglītošanu un apziņas palielināšanu par drošību uz ceļiem.

Secinājumi

Šī nedēļa ir vēl viens atgādinājums par to, cik svarīgi ir būt atbildīgiem uz ceļa. Dzērājšoferi un citi ceļu satiksmes noteikumu pārkāpēji apdraud ne tikai savu dzīvību, bet arī citu cilvēku dzīvības. Policija turpinās strādāt, lai samazinātu šādus riskus un uzlabotu ceļu satiksmes drošību visiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas